A jak przekwitnie to zasłania go hosta..... hosta wszystko w promieniu metra zasłania
Rabata już nieco zmieniona..ciekawa jestem jak się zaprezentuje w nowym sezonie...ale to co jeet jest bez zmian...poszerzyłam tylko.... brakowało jednego piętra ..czyli parteru
Na tej rabacie modrzewiowej musz cos pozmieniac.
Już wiem, że ją prostuję - nie będzie fal.
Kabelki do oświetlenia podciągnę chyba bliżej modrzewia i będą tuby.
I zastanawiam sie co tam dosadzić
Miedzy kule myslałam o jakiejs trawce...wysokiej ale nie wiem czy nie bedzie sie gryzla z modrzewiami. A z przodu przed modrzewiem coś niskiego...i wlasnie co??
Agnieszko....część tych traw mi poległa ....latem..wygniły..... a kilka zim przetrwały..a zmogło je ostatnie lato..suche lato... ale dosadzę nowe Poza tym były już tak rozrośnięte, ze musiałam je ostrzyc.... to z listopada...
A to nieprzycięte włosy.... ponad metr... ścięte tylko kosiarką od trawnika, bo M stwierdził, że mogę sadzić co chcę, ale nie będzie się bawił w podnoszenie tego co wyłazi na trawnik
Jasiu ośmiał będziemy sadzić w naszych ogrodach bo Elfik nas obdarował nimi na spotkaniu
u Kapiasów.
Ps. Jarzmianka urocza
Witaj Beato , jak widzę ośmiał stanie się drugim po werbenie kwiatem Ogrodowiska
Do jarzmianek miałam zawsze słabość, na wiosnę przyglądałam się starej kępie ,bo chciałam ją podzielić , ale zrezygnowałam bo żaden szpadel nie przeżyłby tej operacji