Witam!
Dzięki temu, że wieje u mnie niemiłosiernie mam czas posiedzieć w domu i zajrzeć na forum. Przepadłam na dłużej w watku ze zdjeciami roku 2012, brzuszków nie muszę już dziś robić, bo tak się nasmiałam.
Urszullo, Małgosiu, Elizo, Dorkow0, Aniu, Marto, Nieszko dziękuję za życzenia i kwiatki, dla Was kolejny mój storczyk
Sezon kupowania kwiatów w tym już rozpoczęłam - zdążyłam zamówić już fuksje u Cieszyńskich, pierwszy raz, mam nadzieję, że po tylu pozytywnych opiniach o nich się nie zawiodę
Pozdrawiam
Sywus na przegnanie chorobsk i wszelkich wirusow slonko WAM przesylam i trzymam kciuki...!!!!!
sciskm mocno!!!!!
Zdecydowanie słońca u nas jak na lekarstwo ale , że optymizm mnie nie opuszcza .... liczę na rekompensatę za straty zdrowotne w ferie .... zamówiłam dużo śniegu i dużo słońca ..... ściskam noworocznie
Fraszki popołudniu Anuś ,gdzieś tak pod wieczór bardziej.Życie rodzinne kwitnie,i nie wypada pod kompem siedzieć ani przy nim.
Miłego dnia wszystkim zaglądającym!Wiosenne kwiatki zostawiam....... wiośnie na zachętę!
A może warto zabrać się do jakiejś pracy, choćby na ekraniem Z tęskonty za wiosna przeglądam zdjęcia i znalazałam takie oto:
Jak mi sie nie podoba!
O ile zadawala mnie ta część pod dużym oknem,
o tyle pasek pod tarasikiem od razu postawił mnie do pionu. Jest pusto i nijako. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie, co z tym począć. Chciałabym, aby ten pasek jakoś płynnie połączył się z rabatą pod oknem. Na razie nie mam pomysłu, ale mam pomysł, żeby się na tym pochylić
Ale piękny psiunek. Och, lubię takie paskudy Naszego nie ma już z nami półtora roku i jeszcze nie mogę się zdecydować na następnego...15 lat z nami był, chyba żaden nie będzie godnym następcą...
Witaj Zeta, wstrzeliłaś się z postem 2 minutki przedemną, nie zauważyłam
Pnącze ze zdjęcia to milin amerykański - ten po lewej stronie - kwiaty jak trąbki , po prawej wiciokrzew.
Podpora własnie się wali, musimy wyciąć i zainwestować w jakąś nową pergolkę.
Gosi i wszystkim zaglądającym i niezaglądającym ogrodomaniakom różnież życzę dobrego roku w ogrodzie, owocnych zakupów i udanych nasadzeń
Ja już poświątecznie i pracowicie witam
Czy wiesz może Bogdziu czyje to pióra? W lasku po jakiejś bitwie leżały. Duuuże są
Takie w paski maja jastrząb i krogulec ale czy to ich nie potrafię powiedziec. Moga byc też jakiejs gesi którą np lis porwał komus bo i hodowlane ptaki też różne bywają. Znalazłam taką stronę tam jest o piórach ale to nie takie proste rozpoznac.