Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

ogrodoweimpresjejolki 19:37, 09 gru 2012

Do góry

Komentarz zbyteczny
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:29, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Cytrynówka zrobiona Na zdrowie!

Chyba się poczęstuję, bo zimno się okropnie zrobiło i leżę sobie już grzecznie w łóżeczku

Chlup...... dla zdrowotności
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 19:28, 09 gru 2012

Do góry
anemona napisał(a)
Lampa szyszkowa jest zrobiona z 30 cm styropianowej kuli umocowanej na kiju, który stoi w wiklinowym koszu.Wszystkie ozdoby tj. szyszki, kwiaty z koronki i sztuczne są przyklejone klejem na gorąco. Jedynie lampki są luzem przeplecione pomiędzy nimi.
Wianek ze starek książki też jest klejony pistoletem.

anemona przepiękna jest ta szyszkowa lampa. A wszystkie ozdoby takie stylowe, inne. Piękne.
Rajski ogród Ani 19:16, 09 gru 2012

Do góry
an_tre napisał(a)
Zabrałam do domy, żeby chronić przed mrozem kwitnące anemony teraz donica z nim zdobi mieszkanie niech sobie kwitną tak długo jak chcą, a co

Pierwszy raz widzę takie kwiatki,, chodzi o anemony,,, jakie one śliczne szczególnie ten niebieski .Storczyki też bardzo lubię Nie mam w domu ani jednego kwiatka a u ciebie takie piękne lato
Kolorowy ogród na piasku 19:12, 09 gru 2012

Do góry

Vivo ,rozumiem ,że masz raj w ogrodzie ,którego widok wzbudza moją zazdrość niezmiennie!!
Ale żeby jeszcze zimą mnie masakrować!!!
Som cudne.!!Pozdrawiam.
Drecz mnie, męcz mnie
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 19:11, 09 gru 2012

Do góry
anemona napisał(a)
Witajcie, malo się znamy bo odwiedzam Ogrodowisko bardzo często, ale nie odzywam się i bardzo chciałaby to zmienić.Zacznę od pokazania moich ozdób świątecznych.
/img]

Anemona ale cudne te roze z gazety i winek piękny .Pokaz jak robisz te rozyczki pozdrawiam
Rododendronowy ogród II. 19:09, 09 gru 2012

Do góry
To jeszcze kilka zdjęc i idę pospacerowac po Waszych ogrodach.

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 19:08, 09 gru 2012

Do góry
Pan dzięcioł ,straszny z niego łakomczuch słoninę w mig obskubie

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:05, 09 gru 2012

Do góry

Aniu , zupełnie serio pytam. Co Ty im robisz , że one się tak zachowywują??
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:04, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Cytrynówka zrobiona Na zdrowie!
Wg mojego przepisu w karafce, wg Ani Asc w słoiku - cytrynki nasiąkają spirytusem

Ślinka cieknie na sam widok....ja cytrynową kawówkę robię...też pyszna
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 19:04, 09 gru 2012

Do góry
Znalazłam jeszcze jedno zdjęcie z otwartym dziubkiem

Rajski ogród Ani 19:01, 09 gru 2012

Do góry
an_tre napisał(a)
całą jesień aż do teraz kwitnie storczyk

Kolorek, cud!
Mój ogród 18:59, 09 gru 2012

Do góry

A te różyczki zbierałam z moich kwitnących w ogrodzie miniaturek. To nie wszystkie, nie miałam większego wazonu.

Ale to ładne Bożenko! Nie suszyłam nigdy kwiatów. jak to robisz? Zrywasz je w pełni kwitnące ? I zachowują taki kolor?Bardzo mi sie podoba .! zrobie sobie cos takiego jak mi podpowiesz. mam nadzieje ,ze nikt sie ze mnie nie śmieje .ale ja takich rzeczy nie potrafię
Rododendronowy ogród II. 18:57, 09 gru 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Niesamowite te zdjęcia, naprawdę jak z baśni o królowej śniegu. A to mi szczególnie przypadło do gustu.

To parę nowych zdjec

Bogdziu, jak już wrócisz i znajdziesz chwilę zaglądnij, bo mam jakiegoś niezidentyfikowanego ptaszka. Może to jakiś znany ale w szacie zimowej, nie wiem. Zapraszam. Nie ma pośpiechu, ze zdjęcia nie ucieknie.
Wiem, że miałam korzystać z wątku o ptakach, ale tam się tak tłoczno zrobiło, że ciężko mi idzie.

Te drzewa są na końcu mojej ulicy, po prostu idąc ulicą wchodzi się na nie i chyba przez to ze mają dużo światła o każdej porze roku wyglądają fajnie. Idę do Ciebie.
Moje poletko 18:52, 09 gru 2012

Do góry
Witajcie Dziewczynki dzięki za odwiedzdzinki!
I za nami , mroźny weekend.
Wczoraj łazikowalismy z M.po sklepach;zaplanowałam to już tydzień temu i jak wyruszyliśmy o 10.00 to zjechaliśmy po19.00.
Nie były to zakupy świąteczne a raczej przymiarka do kosztów na jakie trzeba się przygotować .
Druga część remontu sie szykuje wiosną .I dobrze by było wiedzieć z czym sie zderzymy.
Tak bez pośpiechu ,z przerwą na kawkę a potem na obiadek spędziliśmy sobotę.A dzisiaj skolei snujemy sie po domu. Zakupy prezentowo-świateczne ,chyba zrobię na tygodniu. Mam nadzieję ,że nie bedzie tłumów.Wszak mamy ponoć kryzysjakoś wczoraj go nie zobaczyłam!
na to zimno za oknem gorący kolor kwiecia
idę teraz do Was
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 18:49, 09 gru 2012

Do góry
Lampa szyszkowa jest zrobiona z 30 cm styropianowej kuli umocowanej na kiju, który stoi w wiklinowym koszu.Wszystkie ozdoby tj. szyszki, kwiaty z koronki i sztuczne są przyklejone klejem na gorąco. Jedynie lampki są luzem przeplecione pomiędzy nimi.
Wianek ze starek książki też jest klejony pistoletem.
zielonastrefa 18:49, 09 gru 2012

Do góry
MilenaP napisał(a)
łany cebulicy

Cudnie,uwielbiam taką naturę zwłaszcza jak na ostatim zdjęciu .
Rajski ogród Ani 18:48, 09 gru 2012

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Aniu, nie raz oglądałam twój kolorowy ogród, pełen kwiatów, a tu okazuje się, że masz i kolorowe parapety. Najbardziej mnie zaskoczyły kwitnące anemony w doniczkach. Piękne i nigdy bym nie wpadła, żeby je zabrać do domu. Po za tym wszystkie kwiaty śliczne.
Bożenko cały czas stały na dworze nawet jak był lekki przymrozek, po powrocie z Gdańska wstawiłam je do zimnej altany, ale jak przycisnął mróz postanowiłam zabrać je do domu i stoją sobie w doniczce na stole w jadalni i mogę cały czas cieszyć się ich widokiem
Rododendronowy ogród II. 18:44, 09 gru 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Z tymi rybami to masz racje, chyba zrobie tak samo Kupie, poporcjuje i zamroze

Przepiekne zdjecia, uwielbiam takie widoki Ale tak tylko popatrzec, bo wyjsc na ten mroz jakos mi sie nie usmiecha

Oczywiscie gratuluje 500 strony I to w nowym watku

Kasiu polecam przedświąteczne mrożenie , nie ma potem takiego ostrego biegania przed świętami. U mnie ryby zamrożone, niektóre już zrobione tzn pstrągi nadziewane pieczarkami są już całkowicie zrobione i zamrożone, karpie tylko zamrożone ale już chociaż czyszczenia nie będzie . Ja jeszcze mrożę pierogi i niektóre ciasta (makowiec, sernik) Potem mam o wiele mniej pracy.Pozdrawiam.
Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku... 18:43, 09 gru 2012

Do góry
vita napisał(a)
Zamiast śniegu...

Witaj
Bardzo ciekawe rośliny. Fajne, bo w bieli. Patrzę na nie i stwierdzam, że lepiej się prezentują niż w odcieniach różu. Kilkanaście lat temu z braku wiedzy miałem nieprzyjemne doznania z dyptamem.
Proszę powiedz mi tylko, co jest na ostatnim zdjęciu?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies