Aniu, chyba tylko ogrodnik potrafi cieszyć się z kolejnego deszczowego dnia Ja wręcz kocham deszcz a jeszcze jak podlewa nasze swieżo co posadzone rośliny to uśmiecham się od rana
Spotkanie na spokojnie, musi nam wszystkim pasować
Przyrodę uwielbiam, tylko wybierając się z moim eMem na wycieczki rowerowe nie mam czasu kiedy myśleć bo eM ma tendencję do bicia kolejnych rekordów i odpoczynek polega na szaleńczej jeżdzie I mimo, że często się denerwuję na taką formę relaksu to satysfakcja jest ogromna po pobiciu kolejnych czasów
Chyba Juzia nie doceniasz swoich wielkich jezior Niestety nigdy nie zawędrowałam w Twoje rejony a bardzo żałuję Co roku jest plan na Mazury a przeważnie wygrywają górki.
Ile masz w Bieszczady?
hej Poli
może jakoś strasznie nie jest ale pada od dwóch dni intensywnie... podjazdowa po obu stronach dosłownie pływa... trzeba będzie porobić dodatkowe odwodnienia co u mnie jednak jest dość kłopotliwe, ulica jest wyżej a rów prawie na tym samym poziomie co ogród
Kchane dzieki potrzebowalam takiego kopniaka. O klonie tez pomyslalam gdy bazgrolilam.
Iwonka nie przesadzilam bo u nas okropne ulewy teraz ale przesadze moze przezyje.
Juziek ciesze sie ze Polinka napisala o wymiarach bo mialam pytac. Mimo wszystki taka sxerokosc wydaje mi sie ok chociaz gdyby braklo to mozna powiekszyc troche.
Juzia u mnie rabata- smaragdy, hortensje, kostki buksa ma 180 cm a druga-smaragdy, ML, RB i ID ma 250 cm. Wszystko zależy od tego jak prowadzimy hortensje i smaragdy.
Moim zdaniem na 3 m. spokojnie to się zmieści choć nie wiem jakie rozmiary osiąga krzewuszka
Rewelacyjne przystojniaki Uwielbiam graby i szczerze mówiąc bardziej podobają mi się takie niecięte
Macham Reniu też grzejąc się przy kominku
Nie ma lepszego sposobu spędzania takich dni jak dziś jeszcze tylko winko do kompletu
Za graby dziękuję Trochę je jednak podetnę
Dzisiaj muszę dokonczyć lekturę przejmującej dyskusji u Ciebie na wątku
Tuje to już metr. Miskanty metr. Hortensje 1,5 - 2m.
To już wychodzi 3,5 - 4 m....a jeszcze coś przed hortki pewnie chcesz?
I jak Ty to zmieścisz na 2,7 -3m ????
Juzia u mnie rabata- smaragdy, hortensje, kostki buksa ma 180 cm a druga-smaragdy, ML, RB i ID ma 250 cm. Wszystko zależy od tego jak prowadzimy hortensje i smaragdy.
Moim zdaniem na 3 m. spokojnie to się zmieści choć nie wiem jakie rozmiary osiąga krzewuszka
No właśnie też wywnioskowałam, ze te Kórniki co Danusia sadziła były przeznaczone do cięcia ale chyba właściciel zrezygnował.
A możesz podpowiedzieć gdzie je znajdę u Ciebie?
Asiu,wiesz może czy Kórnika mogę drastycznie ciąć?
One grubasy są od dołu a chciałabym formalny żywopłot.
Masz może jakieś rzetelne informacje na ten temat?