Irenko, rabata rabatą, dylematy tworzenia nigdy nas nie opuszczą a wpisy Konstancji : rośliny stojące w kolejce do castingu. Która roślinna piękność będzie "fleszowana" i znajdzie się na wybiegu?
Butelki mam ale niemobilna jestem teraz.
eliza3 ta pierwsza na zdjęciu to odmiana Red , idealna na kulę .Ta druga jest mi nie znana , ale jest cudna , długo ją masz u siebie ?
Nie usuwaj zdjęcia są śliczne .
Ewelinka231281 nie ma sprawy Już zapisuje na listę bo sadzonek mam ograniczona ilość .
Łoosiuu powiem ci tak lubę każdą porę roku , ale z wytęsknieniem czekam na koniec lata , wtedy jest u mnie bum kwitnących chryzantem .
EPODLAS chyba mało kto ma konika na tle chryzantem Ta kula , która jest mierzona to odmiana Pink lady niska o drobnych kwiatach jak różyczka
Przecież pod same ,,centrum się nie podłazi.Ja jednak nie proponuję podsadzania dookoła. Tylko z jednej strony.tej widocznej od ew.murka.Jeżeli posadzisz tam rządek poziomek na samym brzegu,to one też będą ładnie wyglądać.To przecież leśne tak się rozłażą ,a te ogrodowe,wcale,
zobacz na końcu trawnika mam posadzony rząd poziomek,tak to wygląda od wiosny do sierpnia.W sierpniu trzeba je przycinać do ziemi,i za 2 tygodnie znów są ładnie zielone.
Witaj, Aniu. Co to za ptaszyska na imprezie obok grubodzioba? Do mnie też przylatują takie dwa. Sprawdziłam w atlasie ptaków i wyszło mi, że to trznadle ale nie mam pewności. Pomożesz?
U mnie w karmniku gościł dziś dzięcioł.