Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 08:46, 14 lis 2012

Do góry
Dzień dobry bardzo Betysiu

Miłego dnia i uśmiechu na buziaku życzę

Kolorowe rabaty 08:43, 14 lis 2012

Do góry
Pewnie mnie przypadnie zaszczyt otworzyć tę magiczną stronkę w kolorowym ogrodzie.
Marto gratuluję, i trzymam kciuki za Twoje działania!

Mój ogród....czyli bardzo wredny kawałek planety;) 08:31, 14 lis 2012

Do góry
O,jest i Emil! Witaj o poranku!Pozdrowienia z bliska,a jednak.......
Dobrze,że szybkie!
Dla Ciebie mój jesienny RH +azalia

ogrodoweimpresjejolki 08:29, 14 lis 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

To juz lepiej weź ten szaliczek bo chyba innych kolorów w ogrodzie już nie spotkasz. U mnie nic nie ma kolorów ,nawet kwiatki które jeszcze sa to straciły kolor.

Przesadzasz z tym brakiem koloru u Ciebie... Niemożliwe, żeby teraz wyglądało tak

Jolu lubię twój humor pozdrawiam

Aniu, z poczuciem humoru życie staję się łatwiejsze i bardziej kolorowe

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 08:18, 14 lis 2012

Do góry
Dzień dobry
Dobrze, że nie słyszysz co dobiega przez otwarte u mnie okno... sąsiedzi skrobią swoje autka
Przyszłam ogrzać się w cieple Twojego wątku, Twojej okolicy 25 krzaczków róż? dobra jesteś Niech Ci wszystkie pięknie zakwitną Ja mam 16 sztuk (liczyłam bo już kopczykowaliśmy) Jedna z nich dla Ciebie Oczywiście nie znam nazwy, ale zapewniam, ze cudnie pachnie

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 07:43, 14 lis 2012

Do góry
Brr... -5, ale za to ładny szron na roślinkach.

Ani ogród dla leniwych 05:20, 14 lis 2012

Do góry
Witam ponownie. Nie bylo mnie przez dluższą chwilę. .... Powiem ,ze to byly trudne chwile związane z przemijaniem. Ale już jestem i bardzo się cieszę , że do mnie zjarzeliście , że będę mogła dzielić się moimi ogrodowymi perypetiami. Danusiu dzięki za linki, obejrzałem z zapartym tchem relację z ogrodu na piaskach. To moje klimaty . Wkleję kilka zdjęć z mojego ogrodu.robionych dni temu kilka. Cały tył ogrodu jest do zrobienia . Niestety przez ostatnie miesiące mój M walczył z nornicami, które opanowały jeden bok i cały tył ogrodu i skutecznie odebrały nam chęć do zagospodarowania tej częsci. Zobaczymy co przyniesie wiosna? Póki co mam nadzieję z pomocą ogrodowiczów zrobimy w długie zimowe wieczory plan zagospodarowania tej częŚci ogrodu na piaskach . Pozdrawiam front domu front front przy wjeździe do garażu boczny część do zagospodarowania wypadł mi jeden srebrzak niestety ......... boczna

wokół tarasu z tarasu nad tym trzeba popracować
Mój ogród 04:57, 14 lis 2012

Do góry
no nie wierze jakos sie udalo
to jeszcze kilka i na dzisiaj wystarczy

Uploaded with ImageShack.us

tylko sie nie smiejcie mam bardzo malo wolnego czasu i napewno wyglad pozostawia wiele do zyczenia i nawet nie mam sie co porownywac do Waszych pieknych ogrodow ale mimo to ciesze sie z tego co mam i kocham ten moj balagan

pozdrawiam

Mój ogród 04:31, 14 lis 2012

Do góry
Pare zdjec moich kwiatkow
Mam trzy najpiekniejsze dla mnie kwiatki na swiecie na zdjeciu sa tylko dwa mlodsze to moje wnuki

przepraszam za jakosc zdjec

ogrodek mam taki maly ze wiekszosc doniczek

moze na poczatek starczy bo nawet nie wiem co z tego wyjdzie ucze sie wgrywac zdjecia

pozdrawiam

ogrodoweimpresjejolki 01:15, 14 lis 2012

Do góry
jotka napisał(a)

To juz lepiej weź ten szaliczek bo chyba innych kolorów w ogrodzie już nie spotkasz. U mnie nic nie ma kolorów ,nawet kwiatki które jeszcze sa to straciły kolor.

Przesadzasz z tym brakiem koloru u Ciebie... Niemożliwe, żeby teraz wyglądało tak

Jolu lubię twój humor pozdrawiam
Kolorowe rabaty 01:12, 14 lis 2012

Do góry
Marta, a ja przesyłam Ci z miłymi pozdrowieniami zawilca ciągle kwitnącego
to już na 300

Kolorowe rabaty 01:11, 14 lis 2012

Do góry
Troszkę próżnego koloru na koniec wspomnień,żeby tak za biało nie było

Mój kawałek raju II 01:07, 14 lis 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Aniu, nie przepracuj się zbytnio na Warmii
I następnym razem zabierz kabelek, koniecznie.

Buziam

Zrobię co będę mogła jeszcze sporo liści naspadało przede wszystkim z mojej olbrzymiej gruszy no i jeszcze muszę trochę wsadzić z doniczek
Kolorowe rabaty 01:06, 14 lis 2012

Do góry
Na dobry początek dnia hortensja jeszcze zielona

Berberys na przebudzenie i chęć działania

I zapach tytoniu zamiast szlugi )))))

Mój kawałek raju II 00:31, 14 lis 2012

Do góry
viva napisał(a)
Aniu, a może to jest Twoja nieznajoma ? zdjęcie aktualne

Vivo uklad płatków jakby ten sam, pąki ma takie czekoladowobordowe, a jak się rozwinie to ciemnego buraka , no i pięknie pachnie a jak ta się nazywa? aha czy masz róże Venrose? z naszej polskiej hodowli p.Żyły?
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 00:25, 14 lis 2012

Do góry
dajana napisał(a)
Cisza u mnie jak przed nalotem Takie samolociki lądują w moim pobliżu a ze jestem ciekawska i lubie takie maszyny to się przyczaiłam .

Droga Danusiu już ja się domyślam kogo ty tam wypatrujesz i jak serducho głośno ci bije !
Drzewa, krzewy owocowe i pnącza o jadalnych owocach 00:17, 14 lis 2012

Do góry
nie jestem znawczynią tego tematu i poszukuję informacji o sprawdzonych odmianach drzewek owocowych, sposobie ich uprawy i ochrony przed szkodnikami...

Sama miałam kilkanaście drzewek owocowych, ale właśnie pozbyłam się ich, bo ostatnio zupełnie nie dawały żadnych owoców... dlatego chcę założyć nowy mini sadek na własne potrzeby, myslę, że rady, których udzielicie przydadzą się wielu osobom

to jest właśnie miejsce przygotowywane na wiosenne sadzenie drzewek owocowych...

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 00:05, 14 lis 2012

Do góry
weronika77 napisał(a)
Najgorsze, żeż do emerytury jeszcze musisz popracować, już by Ci się przydało troszkę wolniejszego życia. Mnie też zawsze praca kochała, i nic za darmo. Czasem mi ktoś zazdrości, ale nie zna tego gorszego, czym sama się nie chwalę, bo i po co. Myślę, że wcześniej czy później, każdego jakiś egzamin życiowy dotyka. Tobie bardzo współczuję, ale jak sama mówisz, jeszcze troszkę i będzie "z górki", i będą się uśmiechać do Ciebie Twoje roślinki a Ty będziesz się relaksować. Pergola ładna. Dobrej nocy Dajanko.
Do Twoich pięknych róż dodaję moją.

Jaka piękna !! jak wszystko w twoim ogrodzie Weroniko .Zgadzam się z tym co piszesz bo życie to nie jest bajka ,to jest bitwa Należy obrać w niej taką taktykę aby nie polec .Dobranoc Weroniko.
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 23:54, 13 lis 2012

Do góry
Najgorsze, żeż do emerytury jeszcze musisz popracować, już by Ci się przydało troszkę wolniejszego życia. Mnie też zawsze praca kochała, i nic za darmo. Czasem mi ktoś zazdrości, ale nie zna tego gorszego, czym sama się nie chwalę, bo i po co. Myślę, że wcześniej czy później, każdego jakiś egzamin życiowy dotyka. Tobie bardzo współczuję, ale jak sama mówisz, jeszcze troszkę i będzie "z górki", i będą się uśmiechać do Ciebie Twoje roślinki a Ty będziesz się relaksować. Pergola ładna. Dobrej nocy Dajanko.
Do Twoich pięknych róż dodaję moją.
ogrodoweimpresjejolki 23:41, 13 lis 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies