a kto powiedział żem stara mój Maksyś twierdzi że jeszcze młoda i piękna jestem i tej wersji się trzymam UPARCIE!!!! i ku ździwieniu sąsiadek brykam z nimi na trampolinie
Aniu i tej wersji się trzymamy i brykaj na trampolinie dalej !!!
Gdy wielkie czarne okulary naloże, dzinsy i zrobię kucyka to z odległości 1 km mogę udawać moją corkę Byleby ostrości za dobrze nie ustawiać
hahaha Jasiek 2, Maciej 16 Pamiętam gdy byłam małym pacholątkiem a moja mama była w moim obecnym wieku to myślałam, ależ ona stara teraz widzę że punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia
16? Toż o jakiej starości dziewczyno piszesz???
Stanowczo zabraniam pisania, że duże dzieci świadczą o naszej starości.
Ja mam dzieci całkiem dorosłe, a stara nie jestem. Duszę młodą mam, ot, co!
Buziaki, Laski
a kto powiedział żem stara mój Maksyś twierdzi że jeszcze młoda i piękna jestem i tej wersji się trzymam UPARCIE!!!! i ku ździwieniu sąsiadek brykam z nimi na trampolinie
Aniu a czemu one się dziwią? na trampolinie to i ja z wnukami brykam a co córka nie może, bo ma lokomocyjna to babcia musi jest fajnie, świetnie się bawimy
mam Irenko Mój jaśminowiec jest taki inny kupiony w lipcu 2011 malutki z kilkoma gałązkami
Posadziłam go w rogu przy 'skarpie' Szukałam jego zdjęć i widzę że domomentu gdy zaczełam robić tej rabaty omijałam go az aparatem szerokim łukiem oto jego historia
tutaj już 8.2012
i 9.2012