Lubię powojniki, mam ich zbyt mało, tylko 3 ten urzekł mnie swoją urodą, jak dziełko sztuki wygląda. Jolu który z powojników rośnie jak szalony na długość i nie jest chorowity?
U Ciebie ładnie w szeregu rosną rozanki, w jakiej odległości od siebie sadziłaś?
To ostatnie zdjęcie - delikatny róż z pastelowym fioletem, bardzo ładne.
Tak, cieszmy się czasem obfitości
Wiolu, świetna łazienka w betonie, to płyty betonowe czy płytki o takiej fakturze? Świetnie dobrałaś lustro. Kwiaty będą tam idealnie ożywiać całość. Jakieś jeszcze planujesz tam doniczkowe? Kusi mnie, by ukwiecić trochę moją łazienkę, ale dbanie o kwiaty w donicach zeszło na plan dalszy ze względu na obowiązki ogrodowe. I mam dylemat.
To połączenie seslerii z bodziszkiem okrzyczeć trzeba idealnym. Bardzo mi się podoba i nasuwa mi się nawet pewien plan... Czy sądzisz, że bodziszek przed hortensjami limelight będzie miał sens? Mam dylemat nr 2, czym wypełnić mój szpaler. Co pomiędzy obwódkę z seslerii i hortensje.
Wiolu, bardzo dobry pomysł z fotelami z tarasu. Pasują w nowym miejscu idealnie.
Bardzo podoba mi się to ujęcie
Fajne masz tez palenisko razem z całą miejscówką. Wszystko masz perfekcyjnie
Wiola pisałaś, że zmieniałaś aż masz tak jak chcesz. Powiem Ci, że mnie też często korci dokonać zmian
No kochana, ja uwierzyłam, że Ty to wszystko sama ogarniasz w ogrodzie, a jak widać pomocnik trzyma grabie w " dłoni" i tylko przysiadł na chwilkę odpoczynku... No a sekator, to pewnie Twoje narzędzie...