Bomby (bo trudno to bombkami nazwać skoro mają 15 cm...) dojechały
W takich kolorach będzie tegoroczna choinka. Będę kokoszką
Dla pokazania wielkości ujęcie z płytą ceramiczną i konewką
Mandaciku nie będzie. Władza też człowiek. Dwie setki Ci stuknęły...Jak ten czas leci...dopiero raczkowałaś na Ogrodowisku a tu już 200 stron!!!
Na dwusetkę masz ode mnie kawałek balkonu. ALe za to jaki kawałek...tylko patrz...w sam raz na tę naszą polską szarugę.
Witajcie piękna działka nie ważne że mała ale jest i taka urocza .Więcej zdjęć poproszę .Nie umiem wstawiać zdjęć świątecznych ale z życzeniami świątecznymi ślę moje zdjęcie z wiankiem Pozdrowiena
Irenko lampa jest boska i jak jeszcze raz na nią spojrzałam jak świecie i jakie refleksy rzuca, to gdybym mogła to kupiłabym jeszcze takie dwie do pokoi chłopaków. Ale trzy takie same lampy to chyba przesada
Składanie jej zajęło mi z zegarkiem w ręku 3 godziny. Ale było warto
Witaj Magda, piękne zdjęcia wstawiłaś, od razu mnie zauroczyły chyba jesteś fotografem? stary dom jak na niego patrzyłam wyglądał jak by miał jakąś tajemnicę lubię takie klimaty, a po remoncie też pięknie się prezentuje no i ten krajobraz, uff.... będę wpadała aby podziwiać Twój ogród o każdej porze roku a te drzewa, to jak pomniki przyrody pięknie je zaprezentowałaś, fajnie , że Ty i Pszczółka macie agroturystykę nigdy nie byłam na tamtych terenach czas pozwiedzać, może kiedyś.....
Celinko, dziś niewiele robię z kuchennych rzeczy, bo zacięty palec podszedł ropą
Co prawda w lewej ręce, ale nawet praworęczni z pomocy lewej dużo korzystają ...
Świątecznych potraw już sporo przygotowałam, więc "no problem". A dziś pomidorowa z własnych zamrożonych pomidorów