Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 13:40, 27 gru 2012

irena_milek napisał(a)

I już po świętach i fajnie, wracamy na bieżące tory
miłego dnia

Jeszcze nie cakiem po świętach bo Sylwester i Nowy Rok to znów dwa dni świąt, choc Sylwester niby świętem nie jest ale nastrój świąteczny jak najbardziej panuje. Teraz tylko krótki odpoczynek przed nastepnym świętowaniem. Miłego dnia Irenko.

wiem, wiem, ozdoby i światełka nadal cieszą, ale w sylwestra o czym innym już myslimy, chociaż szampana wypiję, bo do tej pory na antybiotyku i jak Jola palec w wisky umoczyłam, ale i tak jej nie cierpię! ale to był prezent, ponoć wyjątkowy rocznik!

wpisy naszych forumowiczów świadczą o tym jak cię cenią i jak wrosłaś w Ogrodowisko, ależ to miłe Bożenko

Nie żałowałyscie mi miłych słów i muszę Wszystkim za to podziękowac. Prawdę mówiąc nie spodziewałam sie takiej reakcji , tak wielu osób. Dziekuję Wszystkim--bardzo ,bardzo.
Bogdzia 13:42, 27 gru 2012

Bea napisał(a)
Oj tak Bogdziu.
Jak są kobiety to zawsze coś się dzieje. Jedna drugą motywuje w pozytywnym znaczeniu.
Ja nigdy nie brałam się za pierniki bo w domu nie za bardzo mieli na nie ochotę, a jak upiekłam to znikły nie wiadomo kiedy i trzeba było drugi raz piec i tak można wymieniać;
bukszpany, rododendrony, nalewki.

Co się tyczy avatarka to chyba chodziło Ci o kogoś innego. Jest nas trochę tych Beat.

Beatko obiecję jeszcze dziś uporządkowac moje wiadomości o Beatach bo pewnie coś pokręciłam. Wejde do waszych wątków i mam nadzieję wiecej nikogo nie pomylę. Przepraszam za tą pomyłke.
Bea 13:46, 27 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Oj tak Bogdziu.
Jak są kobiety to zawsze coś się dzieje. Jedna drugą motywuje w pozytywnym znaczeniu.
Ja nigdy nie brałam się za pierniki bo w domu nie za bardzo mieli na nie ochotę, a jak upiekłam to znikły nie wiadomo kiedy i trzeba było drugi raz piec i tak można wymieniać;

Co się tyczy avatarka to chyba chodziło Ci o kogoś innego. Jest nas trochę tych Beat.

Beatko obiecję jeszcze dziś uporządkowac moje wiadomości o Beatach bo pewnie coś pokręciłam. Wejde do waszych wątków i mam nadzieję wiecej nikogo nie pomylę. Przepraszam za tą pomyłke.

Nie ma za co Bogdziu.
Bogdzia 13:53, 27 gru 2012

Serdecznie dziękuję Wszystkim za życzenia swiąteczne i wiele miłych słów przy tej okazji.
Danusza 14:20, 27 gru 2012

Bogdziu serdecznie dziękuje za zyczenia świąteczne jako jedyna do mnie wdepnełaś tym bardziej dzięki,
Madzenka 16:16, 27 gru 2012

Pozdrawiam Bożenko. Nie zmieniaj avatarku tylko Ty, bo ja bez tgo motylka nie mogłabym żyć
A sowją drogą co to za motyl?
Ja się tylko do częstych zmian avatarków Bogdy przyzwyczaiłam
anula_wn 16:32, 27 gru 2012

Bożenko,
pozdrawiam poświątecznie ! w święta czasu nie było.... wiadomo !
I cieszę się, że Jesteś !!! bo choć bywam sporadycznie na O., to zawsze chętnie do Ciebie zaglądam i spieszę donieść, że jakiś zcas temu wpadł na śniadanko do mnie grubodziub ! wielka to była dla mnie radość
dorkow0 16:49, 27 gru 2012

Witaj Bożenko... Dziękuję pięknie za życzenia świąteczne...
Cieszę się, że będę mogła nadal witać się z Tobą... I odwiedzać Cię...
Bogdzia 17:44, 27 gru 2012

Bea napisał(a)

Oj tak Bogdziu.

Nie ma za co Bogdziu.

Ufff Beatko , trzy godziny jej szukałam . Chodziło o Betę z ,,projektowania ogrodów"Przepraszam za pomyłke.
Bogdzia 17:48, 27 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Pozdrawiam Bożenko. Nie zmieniaj avatarku tylko Ty, bo ja bez tgo motylka nie mogłabym żyć
A sowją drogą co to za motyl?
Ja się tylko do częstych zmian avatarków Bogdy przyzwyczaiłam

Marzenko nie mam zamiaru zmieniac avatarka bo ja sie przyzwyczajam do tego co jest i żadnych zmian wogóle nie lubię. (czasem się śmieję ze z tego powodu nie zmieniam również M). Motyl nazywa się bieżnica miętówka a jego gąsienice wyglądają tak.

Prawda że zarówno motyl jak i gąsienica sa śliczne???