Ale widoczki! Nie ma to jak kulki. One zawsze dobrze wyglądają. Teraz dopiero widzę na tle śniegu jaki masz kolor elewacji. Byłam pewna, że jest biała No i ten kulig.... Wewnętrzna droga przy dzieciach bardzo się przydaje.
Czytalam w jakims kobiecym pismie,ze kalosze z ,,trzymankami´´ wymyslila Polka i wyprodukowala w ....Hmmm.Mialy nazwe pochodzaca od imienia jej synka...Jak to znajde to napisze A kaloszki superasne
Czy to nie byly przypadkiem Kamiole....Byc moze sie myle...
Podlewałam ją , a u mnie mokro i bardzo mocno ją przycięłam w sierpniu a powinnam tylko przekwitłe kwiatostany i wtedy już wyglądała bardzo kiepsko .... Finka mnie uświadomiła, jak mnie odwiedziła, że nie powinnam u siebie prawie nic podlewać ...żurawki też zaczęły padać ...
tak wyglądała we wrześniu ... po zastosowaniu dolomitu, zaczęła coś tam odbijać, ale była taka żółta i nie zakwitła po raz drugi , a innym kwitła ... a na wiosnę była taka piękna , widziałaś ?
Dzięki , co roku coś zmieniam dosadzam wykopuje .....................
jeszcze trochę starszych zdjęć . Pozdrawiam Wojtek S
Jejku...jakie hosty...
Witaj i ja jestem tu nowa,wiec przyszlam sie przywitac Ogrod piekny,widze duzo roslin ktore chce miec w swoim ogrodzie np. hosty Cieplutko pozdrawiam-Kasiek
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania mojego wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiosną będzie się działo.............
Dzięki , co roku coś zmieniam dosadzam wykopuje .....................
jeszcze trochę starszych zdjęć . Pozdrawiam Wojtek S
Jejku...jakie hosty...
Witaj i ja jestem tu nowa,wiec przyszlam sie przywitac Ogrod piekny,widze duzo roslin ktore chce miec w swoim ogrodzie np. hosty Cieplutko pozdrawiam-Kasiek
Patrząc na to zdjęcie wydaje mi się że nie zmieściłaby się hortensja razem z 3 kulkami..co najwyżej jedna duża, ale to tak troche od czapy więc może lepiej dwie hortensje ....
Rododendrony pasowałyby tam na rabacie za płotkiem może?? Jak tam jest ?? Półcień czy raczej dużo słońca?? Glebę można wymienić...
Oo, podsadzone runianką pasowałyby do tej co wymyśliłem po drugiej stronie i wtedy tylko przy nich hosty zamiast pod sosną...