Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Roztoczańskie klimaty 21:05, 04 sty 2013

Do góry
No i tak też było ....

Roztoczańskie klimaty 21:02, 04 sty 2013

Do góry
noemi napisał(a)
Melduję , że widziałam donice szczęściara z Ciebie takie prezenty uwielbiam .... ... no to już fiesz co ma w nich rosnąć !!!

Było już tak ...ale krótko....bo mnie ten kolor raził w oczy

Rododendronowy ogród II. 20:58, 04 sty 2013

Do góry
Bogdziu gratuluję 600tki

Wizytówka- Wiejski ogród Asi 20:55, 04 sty 2013

Do góry
Zima...

Rododendronowy ogród II. 20:54, 04 sty 2013

Do góry
Witaj Bożenko, o mały włos i bym przegapiła takie okrągłe święto... Gratulacje...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:51, 04 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Pomożemy!

Mój M dostał w prezencie urodz-imien wkrętarkę z oprzyrządowaniem (taką wielką walizkę)
Jupi jak ja się cieszę z jego prezentu !!
Na pierwszy ogień idą doniczki i warzywnik - bo mi się skrzynie marzą

piłę sama kupiłam ... na wszelki wypadek gdyby renfery się zbiesiły nad naszym kominem ... i miałam rację ... brodaty zaspał ale byłam ja )) ... a teraz bendom donice i ławeczka ... o taka mi siem marzy

aktualnie z w/w inspiracji posiadam : czapkę ... sztuczny snieg ... ciacho w postaci małża a niech tam ... poduchy i dechy ...

Też bym zadbała o taki prezent ... ale pamiętam , że dużo wcześniej , Twój M. SAM takie piękne donice zrobił bez piły ... ciągle podziwiam ... a teraz z piłą taka ławeczka powstanie ....tak, tak, taka ławka będzie cudna ... idealna do Waszego ogrodu ...
Rododendronowy ogród II. 20:51, 04 sty 2013

Do góry
Bogdziu, gratuluję kolejnej setki, ściskam mocno i zdrówka zyczę, Kasia

Wizytówka- Wiejski ogród Asi 20:45, 04 sty 2013

Do góry
A dzisiaj jesień !

Ogród Magdalenka 20:41, 04 sty 2013

Do góry
Zetka pokaże ,mam nadzieję , że mnie ktoś nie pogoni ...

Izuś oj tak , moja lawenda była śliczna .... a później jej zaszkodziłam ... ale już nie marudzę ... była o taka przed eksplozją koloru .....

i z kolorem dla Ciebie

Rododendronowy ogród II. 20:35, 04 sty 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Witaj,Bożenko,ja na chwilę, macham łapką!Jak zdrówko dziś?Lepiej?Lecę dalej!

Lepiej Haniu , ale skończyły mi sie krople do oczu i kupie dopiero jutro wiec dzis nie posiedzę długo bo zaraz mnie oczy rozbolą.

Załuję,że chorujesz,ale na chwilę zobacz,jak Jola z Hanią rymuje.
Przy sposobności kwiatek na okrągłą setkę wstawiam i gratuluję bo to już 2 x tyle co u mnie.
10 lat w ogrodzie 20:35, 04 sty 2013

Do góry
A teraz lecę dokończyć wizytówkę.....
przytulaski od naszego rudzielca

10 lat w ogrodzie 20:33, 04 sty 2013

Do góry
Witajcie w nowym roku Troszkę mnie nie było bo migrana "wyłączyła" mnie na parę dni i komputer to była ostatnia rzecz na jaką miałam siły...no ale już jestem Za oknami mamy wiosnę, +8stC i byłoby cudownie gdyby nie ten silny wiatr. Dzisiaj podglądałam sikoreczki, które jak szalone skubały słoninkę

Zobaczcie sami

Rododendronowy ogród II. 20:21, 04 sty 2013

Do góry
Bogdziu na 600 stronkę, ku przybliżeniu wiosny posyłam i gratuluję

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:18, 04 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Pomożemy!

Mój M dostał w prezencie urodz-imien wkrętarkę z oprzyrządowaniem (taką wielką walizkę)

piłę sama kupiłam ... na wszelki wypadek gdyby renfery się zbiesiły nad naszym kominem ... i miałam rację ... brodaty zaspał ale byłam ja )) ... a teraz bendom donice i ławeczka ... o taka mi siem marzy

aktualnie z w/w inspiracji posiadam : czapkę ... sztuczny snieg ... ciacho w postaci małża a niech tam ... poduchy i dechy ...

No to już całkiem niewiele brakuje.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:17, 04 sty 2013

Do góry
Zeta i Kasiek ... no buźka pomocnice ))
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:13, 04 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Pomożemy!

Mały ogródek, a dużo przyjemności 20:13, 04 sty 2013

Do góry
Dwie choinki

Mały ogródek, a dużo przyjemności 20:11, 04 sty 2013

Do góry
Lubię patrzeć na rośliny pokryte śniegiem i szronem

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:09, 04 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza ta ceglana ściana im bardziej na nią patrzę tym bardziej mi się podoba. Wygooglamy jakieś inspiracje ceglane
Skoro pisze że przedogródek i widzę dąb bielony (oj pamiętny czas olejowania) doczekac się planów nie mogę

Adam dostal piłę na gwiazdkę i imieniny..... Chyba był szczęśliwy

mam 2 ceglane ściany i planuję dorobić się ogrodzenia z jej elementami ... więc inspiracji nigdy nie będzie za wiele ...

mam dylemat czy róże okrywową zostawić między lawendami w ceglanej donicy i pod w rabacie czy usunąć a dosadzić lawendę (którą wcześniej wysadziłam by wetknąć różę - bije się z wizjami apropo tego bo:
*z jednej strony wizja zwisającej okrywowej po ceglanym murku z przenikającą ją gdzieniegdzie od dołu werbeną na tle lawedowego parawanku mi siem widzi ...

ale

właśnie ów parawan różą ekspansywną upstrzony i czy to nie przerośnie moich oczekiwań

te drobne różyczki już pod koniec sezonu drobne nie były ...

i co tam na końcu w szerszej części usadzić ... kudłatą traffkę wysoką bardzo ... czy cisa ... czy co???
Mały ogródek, a dużo przyjemności 20:06, 04 sty 2013

Do góry
Ścieżka prowadzi na zachód

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies