Też bym zadbała o taki prezent ... ale pamiętam , że dużo wcześniej , Twój M. SAM takie piękne donice zrobił bez piły ... ciągle podziwiam ... a teraz z piłą taka ławeczka powstanie ....tak, tak, taka ławka będzie cudna ... idealna do Waszego ogrodu ...
Witaj,Bożenko,ja na chwilę, macham łapką!Jak zdrówko dziś?Lepiej?Lecę dalej!
Lepiej Haniu , ale skończyły mi sie krople do oczu i kupie dopiero jutro wiec dzis nie posiedzę długo bo zaraz mnie oczy rozbolą.
Załuję,że chorujesz,ale na chwilę zobacz,jak Jola z Hanią rymuje.
Przy sposobności kwiatek na okrągłą setkę wstawiam i gratuluję bo to już 2 x tyle co u mnie.
Witajcie w nowym roku Troszkę mnie nie było bo migrana "wyłączyła" mnie na parę dni i komputer to była ostatnia rzecz na jaką miałam siły...no ale już jestem Za oknami mamy wiosnę, +8stC i byłoby cudownie gdyby nie ten silny wiatr. Dzisiaj podglądałam sikoreczki, które jak szalone skubały słoninkę
Mój M dostał w prezencie urodz-imien wkrętarkę z oprzyrządowaniem (taką wielką walizkę)
Jupi jak ja się cieszę z jego prezentu !!
Na pierwszy ogień idą doniczki i warzywnik - bo mi się skrzynie marzą
piłę sama kupiłam ... na wszelki wypadek gdyby renfery się zbiesiły nad naszym kominem ... i miałam rację ... brodaty zaspał ale byłam ja )) ... a teraz bendom donice i ławeczka ... o taka mi siem marzy
aktualnie z w/w inspiracji posiadam : czapkę ... sztuczny snieg ... ciacho w postaci małża a niech tam ... poduchy i dechy ...
Mój M dostał w prezencie urodz-imien wkrętarkę z oprzyrządowaniem (taką wielką walizkę)
Jupi jak ja się cieszę z jego prezentu !!
Na pierwszy ogień idą doniczki i warzywnik - bo mi się skrzynie marzą
piłę sama kupiłam ... na wszelki wypadek gdyby renfery się zbiesiły nad naszym kominem ... i miałam rację ... brodaty zaspał ale byłam ja )) ... a teraz bendom donice i ławeczka ... o taka mi siem marzy
aktualnie z w/w inspiracji posiadam : czapkę ... sztuczny snieg ... ciacho w postaci małża a niech tam ... poduchy i dechy ...
Iza ta ceglana ściana im bardziej na nią patrzę tym bardziej mi się podoba. Wygooglamy jakieś inspiracje ceglane
Skoro pisze że przedogródek i widzę dąb bielony (oj pamiętny czas olejowania) doczekac się planów nie mogę
Adam dostal piłę na gwiazdkę i imieniny..... Chyba był szczęśliwy
mam 2 ceglane ściany i planuję dorobić się ogrodzenia z jej elementami ... więc inspiracji nigdy nie będzie za wiele ...
mam dylemat czy róże okrywową zostawić między lawendami w ceglanej donicy i pod w rabacie czy usunąć a dosadzić lawendę (którą wcześniej wysadziłam by wetknąć różę - bije się z wizjami apropo tego bo:
*z jednej strony wizja zwisającej okrywowej po ceglanym murku z przenikającą ją gdzieniegdzie od dołu werbeną na tle lawedowego parawanku mi siem widzi ...
ale
właśnie ów parawan różą ekspansywną upstrzony i czy to nie przerośnie moich oczekiwań
te drobne różyczki już pod koniec sezonu drobne nie były ...
i co tam na końcu w szerszej części usadzić ... kudłatą traffkę wysoką bardzo ... czy cisa ... czy co???