uśmiechnęłam się na Twój minimalizm. wiesz Ty masz chociaż pięknie oświetlony ogród......wianek mniej potrzebny......ale ładnie byłoby gdybyś coś skleciła tak ogrodowiskowo
Irenka ciesze się, że Ci się podobają To naprawde frajda A jak tam Twój wianek? Czytałam całą wielką dyskusję na ten temat i bardzo jestem ciekawa efektu Uściski
Nie macie może pomysłów na to?
Oczywiście niekoniecznie wszystko.
Myślę że coś z charakterem można by dokupić.
Jestem otwarta.
Fotka:
Z wazonu pasują do siebie hortensje kremowe, i gwiazdy do których można dodać ciemny podkład np. wianek uwity, upleciony z gałązek brzozowych.Uzupełnieniem mogą być złote, brązowe bombki, szyszki oraz kokarda zrobiona z siatki (tylko słabo ją widać) https://www.ogrodowisko.pl/watek/1285-stroiki-i-wianki?page=7
Aniu, wianek w szaliczku bomba...doczytałam, że choróbsko się rozwija, biednaś i malec też...oby wszystko szybko się skończyło, dużo wytrwałości i zdrówka
Od dziś mówcie mi Griswoldzie
Jeszcze nie ma tu lampek, ale niedługo je zawieszę Jednak będą tu te z allegro....w domu nie pasował mi ten zimny biały kolor - tutaj będzie pasować idealnie
Jakby ktoś był ciekawy jak zamocowałem wianek na drzwiach ze stali - nie trzeba żadnych gwoździ
Griswoldzie i co mam rzec, pięknie wszystko udekorowałeś!!!
Agnieszko urosłam jeżeli chodzi o wianek ekologiczny to podstawę wycinałam z kartonu , potem po zewn. stronie naklejałam na niego gazetę, jak zyskał trochę masy to na końcu dałam szary papier, co zresztą widać na obrazku może spróbuj tego sposobu, raczej nie ma prawa wyjść krzywo
A widzisz- podstawą jest podstawa... A ja podstawę zbagatelizowałam i przez to okrąglego efektu brak. No ale ja kwadratowa jestem, więc czegóż od siebie wymagam..
Agnieszko urosłam jeżeli chodzi o wianek ekologiczny to podstawę wycinałam z kartonu , potem po zewn. stronie naklejałam na niego gazetę, jak zyskał trochę masy to na końcu dałam szary papier, co zresztą widać na obrazku może spróbuj tego sposobu, raczej nie ma prawa wyjść krzywo
Milenko nie mam najmniejszych wątpliwości że Twój wianek będzie cudny drzemie w tobie przecież dusza artystki
Diano:-) gdzie Ty się Kochana podziewałaś?widziałam Twój wianek i ozdoby świąteczne w domku, wyglądają ślicznie postawiałaś na biel
Cieszę się bardzo że Wy się cieszycie......wianki musiałam zrobić bo taka tu "presja", a właściwie wszystko co do tej pory zrobiłam to dla innych. Cieszę się że chociaż jeden wianek ze świecami mi się ostanie.
Dzisiaj uskuteczniłam jeszcze rogaliki orzechowe......ale to praca tylko dla tych co w domu siedzą i mają czas do zagospodarowania......bo się długo je lepi u układa do wypieku ze względu na to że się kruszą więc nie polecam Tym którzy się spieszą albo nie mają cierpliwości.
A jutro zakupy przedświąteczne, bo w środę ma nas tutaj zasypać. A to mój mały jako pomoc przy kruchych ciasteczkach kilka ni wcześniej...nic dodać nic ująć
twoja zima mnie zachwyca, gejzery, pochód, sprzęt narciarski, wianek...teraz rozumiem jak jesteś zajęta!
a zielnik wygląda super o tej porze, czyli jest dobrze
i gdzie dostałaś taką wielką latarenkę, nie widziałam takiej jeszcze!!