Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

grembosia 11:09, 10 gru 2012

Wianki wyszły super!
Chyba też się za nie wezmę, bo to już prawie obowiązek ogrodnika, wszyscy je robią... no, prawie wszyscy...
Milka 17:19, 10 gru 2012

Dzidka napisał(a)

Wszyscy mają wianki, mam i ja
.... Jak zwykle nie mogłam się zdecydowac jaki właściwie wianek chcę więc zrobiłam trzy - każdy inny A oto one:

wianek w stylu glamour

wianek w stylu narracyjnym

i ostatni w stylu wiejskim czyli landelijke style

I ja nie potrafię wskazać ten najładniejszy.

Zainteresował mnie kolor drewna. Czy sama go malowałaś ?

Agato, zaniemówiłam! piękne, najbardziej mi się podoba jedynka..\pozdrawiam
agata_chrosc... 18:30, 10 gru 2012

popcarol napisał(a)
Agatko jakie ładne wianki Ci wyszły! Ten wiejski mi sie najbardziej chyba podoba.. powodzenia z upychaniem po szafkach, trochę tego musi być skoro tylu gości będziesz miała!

pozdrawiam!

Dzięki Karola Upychamy gdzie się da. Po co mi tyle zastawy stołowej? chyba zacznę przyjęcia wydawac żeby się zamortyzowało
agata_chrosc... 18:33, 10 gru 2012

zuza12 napisał(a)
Witaj Agato.
Wianki piękne, podobają mi się wszystkie. I nie mów, że marna z Ciebie artystka.
Masz u mnie plus za mówienie do dziecka po polsku. Zawsze mnie drażni jak ktoś jedzie za granicę i po misiącu duka po polsku jak analfabeta. Szybko zapominamy naszych korzeni.

Zuza dzięki! Własnie ostatnio w polskiej szkole w Utrechcie miałam okazję posłuchac rodziców, którzy mówią do swoich dzieci po holendersku, a do innych Polaków mieszanką charakterystyczną dla kilkuletnich emigrantów. Ja tam niespotykanie spokojny człowiek jestem, ale na takie coś mam zerową tolerancję. Musze coś wymyślić, słuchawki wezmę i coś do grania, bo jak nie to coś w końcu powiem i mnie wyrzucą stamtąd!
Zuza - bedę dziś uszka lepić i zamrażać! Trzymaj kciuki
agata_chrosc... 18:34, 10 gru 2012

grembosia napisał(a)
Wianki wyszły super!
Chyba też się za nie wezmę, bo to już prawie obowiązek ogrodnika, wszyscy je robią... no, prawie wszyscy...

Grembosia wielkie dzieki! wianki to ostatnio mus po prostu ALe fajnie tak sobie coś wymyślic i zrobić i jest! Mnie to bardzo bawi Pozdrowienia
baraga1904 18:36, 10 gru 2012

...juz uszka... ???
rany...ja mam po tyle cały czas...
agata_chrosc... 18:36, 10 gru 2012

Irenka ciesze się, że Ci się podobają To naprawde frajda A jak tam Twój wianek? Czytałam całą wielką dyskusję na ten temat i bardzo jestem ciekawa efektu Uściski
agata_chrosc... 18:37, 10 gru 2012

baraga1904 napisał(a)
...juz uszka... ???

No właśnie żeby po tym tyle nie mieć! zrobię i zamrożę, a pomysł pochodzi od Zuzy. I już w dzień Wigilii nie będę musiała lepić a mam sporo do ulepienia
baraga1904 18:39, 10 gru 2012

agata_chroscicka napisał(a)

...juz uszka... ???

No właśnie żeby po tym tyle nie mieć! zrobię i zamrożę, a pomysł pochodzi od Zuzy. I już w dzień Wigilii nie będę musiała lepić a mam sporo do ulepienia

...no właśnie...jeszcze pierogi z kapustą i grzybami lepię... a u mnie sami pierogomaniacy...
agata_chrosc... 18:43, 10 gru 2012

u mnie na szczęście pierogów na Wigilię nigdy nie było i w związku z tym nie będzie więc tylko te uszka. "Tylko"!