Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 16:49, 10 gru 2012

a teraz pokaże Wam jak się w weekend "opierniczałam"

oczywiście chodzi o pierniki

a zaczęło się tak

a potem lukrowanie

i już w słoiczku
Juzia 19:19, 10 gru 2012

Chodzą za mną pierniczki....ale bym musiała foremki kupić
Jeszcze mam czas to się zastanowię

Ale kusicie
Tess 19:24, 10 gru 2012

Nie, nie i nie! w pierniczki wkręcić się nie dam!
O nie.

Wianek ekologiczny Diany rewelacyjny.
gusiarz 19:25, 10 gru 2012

Beatko - będę zapierniczać, ale dopiero przed świętami - nic by nie zostało z mojego urobku, dgybym się za tę czynność wzięła już wcześniej Wszystko by wyjedli. Ze mną na czele
gusiarz 19:26, 10 gru 2012

sorki - dubelek
bea_ta 19:35, 10 gru 2012

Fajna fotorelacja,dzieci lubią kucharzyć razem z rodzicami,a po latach super wspomnienia...
Juzia 19:36, 10 gru 2012

Tess napisał(a)
Nie, nie i nie! w pierniczki wkręcić się nie dam!
O nie.

Wianek ekologiczny Diany rewelacyjny.

hahaha.... ja tak mówiłam w tamtym roku z wiankiem Ale i tak zrobiłam i to ładniejszy niż w tym roku.
Ogrodowisko zaraża różnymi chorobami
Ja się teraz piernikozą zaraziłam

monitka 20:48, 10 gru 2012

Beatko ale z Ciebie grzeczna dziewczynka jest skoro tyle prezentów dostałaś
U nas też tyle śniegu, sypało przez cały weekend i najgorsze że dzisiaj w nocy znowu ma padać...świat pięknie wyglada pod ta białą kołderką ale niestety gorzej się jeździ...

Wianki cudne, wszystkie! zdolna z Ciebie bestyjka

Też się miałam w ten weekend "opierniczać" ale czasu nam zabrakło. Mały pomocnik pewnie mi nie daruje tej przyjemności i bedę musiała zakasać rękawy do pracy czy u Ciebie też praca wre do pierwszej upieczonej blachy? Bo u mnie zaczyna się wtedy degustacja a z robotą zostaję ja
MilenaP 23:31, 10 gru 2012

No, no, no jakie pierniki i jaka fotorelacja Kobieto dajesz czadu staram się Cieie doganiać, ale wciąż jestem za Tobą ruszyłam z wiankiem to znów " popierniczyłaś" hi, hi, hi
Cudeńka narobiłyście z córcią bardzo fajne Wam wyszły te pierniki. Palce lizać i znów muszę zakasać rękawy pozdrawiam ciepło
beta 08:12, 11 gru 2012

witam

Justa kup foremki koniecznie, to jest super zabawa ja tez dopiero w tym roku się foremek dorobiła piernikoza

Teresko nie zarzekaj się nie zarzekaj a może jednak?

Agnieszko nooo, niewatpliwie jest to ryzyko, ale ja je podejmuje choć nie wiem czy słusznie , gdyz w tamtym roku odłożyłam sobie pierniki na choinkę, były w puszcze i do niej nie zaglądałam, aż do momentu strojenia choinki, ja do puszki a tam....kuku....dwa pierniki zostały oczywiście sprawca znalazł się szybko

Beatko to prawda, dzieciaczki bardzo lubią pomagać, ale z braku czasu i pospiech często "przeganiamy" te nasze dziciołki a szkoda

Moniczko to prawda, świat za oknem wygląda bajecznie całe szczęscie że do pracy nie dojeżdżam zapał małych pomocników znam zresztą nie tylko małych, moja starsza ostatnio wymysliła ciasto czekoladowe, mówię ok, ale ja do niego ręki nie przykładam , wszystko robisz sama, kiwnęła głową, że ok. , głupia byłam, bo na czas przygotowywania ciasta mogłam z domu wyjść....a tak niestety...w połowie ciasta [rzypomniało jej się że musi lekcje odrobić...więc zaksałam rękawy i dokończyłam jej dzieło

Milenko wieczory długie, więc robić coś trzeba najchętniej spać bym się walnęła, ale dziecię nie pozwala lece do Ciebie wianek zobaczyć