Iza ja mam dwa krzewy owocu goji i cały czas jemy surowe jak tylko zaczną owocować a to się zaczyna tak końcem sierpnia- wrzesień, bardzo ładnie ją sfotografowałaś Za psinkę trzymam kciuki, a suszone owoce goji są w internetowym Ale Dobre, to dla Goniaka informacja pozdrawiam
Chciałabym już dziś złożyć Wszystkim moim wiernym,kochanym Gościom najlepsze
życzenia .
Zdrowych,radosnych,pełnych miłości i ciepła Świąt Bożego Narodzenia
oraz wszelkich łask płynących od Nowonarodzonego Jezusa.
Niech razem z tą Nowiną spełniają się Wasze marzenia,realizują plany
by życie każdego z Was było piękne i dobre.
Marto, choinka piękna, taka naturalna jaką lubię, choć nigdy jeszcze nie udało mi się tak jej ubrać, zawsze kolorowa wychodzi, ale też ma swój urok.
Za życzenia dziękuję i mam nadzieję, że i do Ciebie wrócą.
Pozdrawiam.
Zdjęcie z choinką jest przeinaczone na komiks i tam gdzie złote wyszły brązowe jak piernik
I choinka nie jest z tego grudnia !!! ;( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Witam wszystkich ja dzisiaj caly dzień prawie w podróży a jak wróciłam musiałam podać obiad a potem dalam na "oko" bo położyłam się dopiero o 5.00 rano byłam zmęczona, a o 5 rano w O., było tak całą noc padał śnieżek, tam też jest odwilż i u nas też a w Elblągu to taka breja, że chodzić nie można oczywiście służby odśnieżające znowu "zaspały" próbowałam w warmińskim zrobić na balkonie zdjęcie srokom ale zbyt płochliwe, uciekła na drzewo ale słabo wyszło zostawiłam im tam mnóstwo jedzenia powinno starczyć do Nowego Roku
Na widok gospodarza uśmiecham się od ucha do ucha
wcale mu czapka nie przeszkadza w odśnieżaniu, tylko łopata niemal tak duża jak on!!
No i rośnie pociecha babci-pracuś mamusi i tatusia.Okolica ,panorama piękna i taka wielka rzeka.Latem to dopiero widok! Ludzie się nie izolują ,taka otwartość w przyrodzie porządana,zwierzątka sobie wędrują a u nas wszystko się grodzi,zasłania.Na osiedlach getta ,kilometrami trzeba omijać.A tam inny świat ! Pozdrawiam serdecznie.
Kasiu, Agnieszko... bo ja umiaru nie mam w niczym..... M się śmieje, że jak przyjdzie kryzys to pójdę na bazarek j i będę sprzedawać moje chabazie
Na dobranoc zaglądającym.... LILIA MARTAGON GUINEA GOLD