Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:46, 09 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
I taka jestem łysa pała....

Aniu, reprymenda CI się należy!!! Masz skłonność do przesady, ale to zrozumiałe, w końcu ogrodniczka z Ciebie doskonała Jeszcze raz powtórzę, bardzo dobrze Ci w tej fryzurce.

I na powiększeniu zauważyłam, jaką Ty masz wspaniałą kolekcję storczyków Poproszę o jeszcze jedną fotę z kwiatów z bliska
Połowa działki - czyli mam powoli dość 09:39, 09 gru 2012

Do góry

Koleus ----żałuję że nie może być teraz miał taki piękny czerwony kolor.
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 09:29, 09 gru 2012

Do góry
Pokażę i tu część mojej produkcji "świętoprzyspieszaczy "

Jeśli kogoś zainteresuje sposób wykonania tych dekoracji, to zapraszam do mojego wątku po stronie 200
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:16, 09 gru 2012

Do góry
Pierniczki wczorajsze:

Babeczki za jednym zamachem:

Były pyszne!

Zima!

Widoki za płotem:

I trochę bardziej w lewo:

Minus osiem, ale co tam

Nasz hektar, do lasu

Miłego dnia!
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 07:14, 09 gru 2012

Do góry
Joanka napisał(a)

Urocze
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 06:33, 09 gru 2012

Do góry
an_tre napisał(a)

Jabłuszka dobre na wszystko!
Nie chce sie wierzyć , ze kiedyś wieszało sie je nawet na choinkę

Dlaczego trudno uwierzyc ?-popatrz jakie sliczne. U mnie jak byłam dzieckiem wisiały jabłka , orzechy posrebrzane lub w srebrnych papierkach i cukierki czekoladowe i mozna było podjadac.Smakowały lepiej niz sklepowe szczególnie jak mama nie pozwalała za dużo podjadac.Bąbki tez oczywiście były, ale z nich mniej radości dla dzieci.Ja przez wiele lat też dzieciom wieszałam słodycze i wnusiom też wieszam ale już tylko czekoladę.
dziewczyny ja też wieszałam na choince i to jeszcze nie tak dawno jabłuszka, orzechy i pierniczki, a kolorowe cukierki wieszam do tej pory jabłuszka musiały być małe i mocno wybarwione

Aniu i zapewne taka choinka ma niesamowity urok
Ogrodnik Mimo Woli cd 02:38, 09 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)

Widzę,że zrobiłaś coś dla siebie i nawet ci wyszło )))))))))
Bardzo ładnie Aniu
Boćkowe perypetie ogrodkowe 01:10, 09 gru 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Oczywiscie zdjecia robione przy pomocy i pod scislym nadzorem kierownika planu zdjeciowego

a ja czekam juz niecierpliwie na takie widoki

Kierowniku... a z tą rabatą do metamorfozy to ściema?... no i skąd kierownik te kfiatki wytrzasnął?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 01:09, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A jak mi nie wyjdzie wiankowanie to mam gotowca z TK MAX

W takich kolorach miała być choinka. Ale w takich kolorach nie ma bombek więc będzie czerwono-pomarańczowa. Chyba że uda się jeszcze zdobyć pink

Tez kupiłam ten wianek,ale mój jest jakiś inny: większy i ma niektóre brokatowe bombki. Moją Corkę hipnotyzują te kolory. W Tychach na giełdzie były różowe- producent z Czechowic-Dziedzic koło Bielska. Widziano dla Tytusa super! Podobnie jak zimowe ogrodowe widoczki.
Ogród Magdalenka 01:08, 09 gru 2012

Do góry
pozdrowieńka, fajnie u Ciebie często bywam
a dziś tulipki przesyłam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 01:07, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Tess już się nie denerwujsia. Pamiętałam

Pięknie zimowo ! Kule w trawie niesamowicie wyglądają,artystyczna kompozycja wyszła
U mnie tylko szadz na drzewach,ale jak pięknie się zrobiło.
Kiedy wyszłam z pracy po 22 było tak pięknie,aą żałowałam że nie mam aparatu przy sobie.
Ludzie pewno pomyśleliby ,że czub jakiś foci w nocy haha
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 01:06, 09 gru 2012

Do góry
Czytam ten wątek od początku. Pismo obrazkowe jest wspaniałe !!!!! Ale najpierw podziw i zachwyt dla wszystkich twórców i ich wianków. Wszystkie są cudne i nie wiem czy jest jeden, który bym wybrała - wybieram wszystkie !!!!!!!!!!!!!! Tyle pomysłów i kolorów i technik - w takiej wspaniałej grupie i z takim humorem, słowem bajka. Podziwiam was i Danusię !!!!!!
Czytałam i oglądałam i chęć mię brała i co? Na wianki nie mam szans, ale lampionik? czemu nie? Sama choć skromnie, ale spróbowałam. Oto moje dzisiejsze próby :

ale tak mi się spodobało, że nie mogłam się powstrzymać i zanim wypaliła się pierwsza świeczka następny lampionik przybył:

Ogrodowisko czyni cuda !!!!!
Dzięki za inspiracje, już wiem co Mikołaj przyniesie niektórym pod choinkę )

A dziś za oknem było tak:

a na działce tak (lewkonie w śniegu):

Uff, udało się, moje pierwsze zdjęcia na forum
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 00:49, 09 gru 2012

Do góry
Betysiu kochana gratulacje 200
Boćkowe perypetie ogrodkowe 00:03, 09 gru 2012

Do góry
No Bociek.. ty mi tu nie odlatuj do ciepłych krajów, bo bez Ciebie nudno.. jak i bez Konstancji i kilu jeszcze agentek ogrodowych Muszę sie wpisywać a nie tylk oczytać..byś miała zobowiązania przebywania na forum
Ten szaliczek bardzo by mi pasował do nowych butków ..... Aż mi zal się go zrobiło na ocieplenie drzwi, a nie mojej szyi..... ale pomysł oryginalny..... No rewelacja...... może nawet go ci nie ukradnę pod osłoną nocy....
A co do Futra... mój pies uwielbia spać z nosem w butach... w dodatku nie moich... tylko męskich... narkoman????????????
A to dowód..... ja na kilometr bym się przy tym nie położyła.... a on spi.. chyba, że padł od narkozy...

Rododendronowy ogród II. 23:51, 08 gru 2012

Do góry
Bożenko przyłączam się do gratulacji z okazji pół tysiąca bardzo interesujących stron

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:44, 08 gru 2012

Do góry
To właśnie tu 23:41, 08 gru 2012

Do góry
Dzidka napisał(a)
Udało mi się wreszcie 'ustrzelić'

)

No to ustrzeliłaś ... Jest piękny Ja dzięciołów nie ma, wiec tym bardziej z ochotą oglądam....
a że troxhe szkodnik.. taka już jest natura.. ja mam jastrzębie.. jeszcze gorzej...
Mój kawałek raju II 23:34, 08 gru 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Bardzo spodobało mnie się te okno gdzie bluszcz wplótł się w witraż

Rewelacja..... coś wspaniałego
Moje poletko 23:33, 08 gru 2012

Do góry
Pięknie oszronione drzewa widziałam dzisiaj wracając z W-wy. Szkoda, że aparatu pod ręką nie miałam.
U mnie ziąb, mnus 10! Patrzę przez okno ale szadzi nie widzę, a taką chęć miałam na ładne fotki
Zimy nie cierpię, ale zdjęcia bajkowe wychodzą

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:32, 08 gru 2012

Do góry
Uff, skończyłam Pokażę niewielką część moich pierniczków wg przepisu I, który podawałam na stronie 208 Naprawdę polecam ten przepis, zwłaszcza tym, którzy jeszcze nie piekli wcześniej pierniczków. Nie można tego zepsuć

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies