dajana
20:56, 31 gru 2012

Bożenko dopiero dojrzałam Twój wiersz. Uczyniłaś mi wzruszającą niespodziankę za którą z całego serca dziękuję.Od wczoraj szwankuje mi komputer ,czas go zresetować bo pamięci mam już mało ,,miele i miele i nic nie mogę zrobić.kurka wodna
Piękne życzenia mi przesłałaś w najcenniejszej formie ,autentyczne i prawdziwe płynące z serca ,osobiste wraz z załączonym prezentem ,Twoimi przyjaciółmi To znak chyba aby przykucnąć do tej grupy i cieszyć się wraz z nimi Twoim towarzystwem Dla mnie to ogromny zaszczyt Bożenko .Mam nadzieję że w 2013 roku nie będę podziwiała Twoich rododendronów jedynie na zdjęciach .Przyjadę kiedy zakwitną aby na żywo ujrzeć ich piękno .To moje marzenie na Nowy Rok ,mam ich więcej związane z O ale bardzo bym sobie życzyła aby to właśnie się spełniło.Reszta to przyziemne sprawy które i tak będą biegły własnym torem .Niektóre osoby już rozpoznaję ze zdjęcia. Ciebie i Danusię to ja wszędzie rozpoznam ale i Małgosię Anię.i dwie inne jeszcze .Bardzo dziękuję Bożenko ,umiliłaś mi te ostatnie godz starego roku Ściskam mocno i tulę cieplutko Sczęśliwego Nowego Roku