Marlenko dziękuje za tego przystojniaka,byłoby za co pociągnąć.Właśnie zepsuła mi się pompa w domu i jestem bez wody.Za czyją to przyczyną akurat dzisiaj.Może on by mi odpowiedział.
Witam Wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Gosia i od 3 lat zakładam swój ogródeczek, czuję się jakbym była częścią waszej ogrodowej rodzinki od dawna, bo podglądam wasze piękne ogródki już jakiś czas. Niektóre ogrody znam już bardzo dobrze, oczywiście z bukszpanowym na czele, choć nigdy w nich nie byłam. Jakże cudownie jest poznać ludzi z taką pasją i nie czuć się osamotnionym ze swoją. Myślę, że to wszystko umożliwia właśnie to forum.
Mój ogródek nie jest maleńki (1200m2), ale już teraz wydaje mi się taki- trawa znika w zastraszającym tempie, a rabatek przybywa. Jak tu spocząć na laurach, kiedy Ogrodowisko dostarcza wciąż nowych inspiracji. Na powitanie widoczek z okna dziś rano:
A to moja Luna- z nieodłącznym atrybutem każdego psa-patykiem oczywiście
Ja też jestem zwierzęciara 15 lat miał nasz jamniorek, rudy Filip, ale od roku już go nie ma
Nie chcę na razie następnego psa. Jeszcze mi się łezka w oku kręci, jak sobie przypomnę
ja też nie wiem czy bym się szybko zdecydowała na kolejnego psa...
jednak tyle lat mieć psinkę, to człowiek traktuje jak członka rodziny
Witaj Kasiu
Trafiłam do Ciebie i sobie podczytuję. Zatrzymałam sie na tej fotce i wpisie.
Doskonale wiem jak to jest .Moja Gama już z nami nie mieszka. Biega po niebiańskich łakach.
Przez lata kiedy była ze mną ,była czlonkiem rodziny! Nikt jej nie zastapi
W ogrodzie masz kwiaty i krzewy które lubię .Lilie i liliowce to moje milości.Budleje mam nową Jeszcze nie miała okazji pokazać na co ją stać,ale liczę na przyszły sezon.
Pozdrawiam, zajrzę do Ciebie na pewno