Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

agata_chrosc... 14:08, 31 gru 2012

ka1sia 17:07, 31 gru 2012

an_tre 19:31, 31 gru 2012

W Nowym Roku życzę Ci Kukliku
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
potęgi miłości, siły młodości,
samych spokojnych, pogodnych dni
i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil...

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kasiek 22:54, 06 sty 2013

Piekne masz te hosty,niesamowite okazy i ta roznorodnosc... Na wiosne tez chce sobie sprawic pare,narazie przegladam katalogi i czytam U mnie duuuzo slimakow,myslisz ze damy rade? Tz,moje hosty
Kuklik 23:29, 06 sty 2013

U mnie też mieszkają ślimaki, ale o dziwo, dużo bardziej smakują im języczki i wiciokrzew Większym zagrożeniem są nornice i karczownik! Bardzo im smakują mięsiste korzenie funkii
Etap przeglądania katalogów i marzeń jest najlepszy Też już przestudiowałam ofertę nowości Fransena na 2013...oj chyba się na coś skuszę...Dla zainteresowanych link http://www.hostaparadise.com/introducties.aspx
Jak coś zakupisz pokaż koniecznie, lubię się cieszyć nie tylko własnymi nabytkami
Kasiek 23:43, 06 sty 2013

Kuklik napisał(a)
U mnie też mieszkają ślimaki, ale o dziwo, dużo bardziej smakują im języczki i wiciokrzew Większym zagrożeniem są nornice i karczownik! Bardzo im smakują mięsiste korzenie funkii
Etap przeglądania katalogów i marzeń jest najlepszy Też już przestudiowałam ofertę nowości Fransena na 2013...oj chyba się na coś skuszę...Dla zainteresowanych link http://www.hostaparadise.com/introducties.aspx
Jak coś zakupisz pokaż koniecznie, lubię się cieszyć nie tylko własnymi nabytkami

Niesamowite okazy...i ta mozliwosc wyboru Mam przed domem wolne miejsce,gdzie tylko trawa rosnie,mysle oczywiscie o radykalnej zmianie,mysle o hostachPrzegladam rozne portale,katalogi,ale stwierdzam ze tu na Ogrodowisku znajde najszybciej pomysl,ktory bede musiala zrealizowac na swoim kawalku.Jezeli mozesz cos doradzic,bede Tobie wdzieczna
monteverde 23:44, 06 sty 2013

Lepiej nie mogłaś trafić i Goniak też pomoże pozdrawiam Iza
Kuklik 00:22, 07 sty 2013

Powoli wracamy do spokojnego życia… To co musieliśmy przejść z naszym psem po jego drugiej operacji kręgosłupa przerosło moje wyobrażenia… teraz po trochu idzie ku dobremu, w piątek zdjęli mu szwy, jeszcze z miesiąc będzie na lekach p/bólowych i kuleje na przednią łapę (zaraz po zabiegu była całkowicie bezwładna, więc i tak dobrze, teraz już na niej trochę staje), ale już tylko czasem go zaboli… Wciąż mi się wydaje że słyszę jak wyje z bólu, na szczęście to już nieprawda.
Znowu spokój ma szansę zagościć w naszym domu… świąteczne światła… czerwone wino… książka… cisza…
Zdjęcia autorstwa mojej OlinkiJ

Kuklik 00:24, 07 sty 2013

cd.

Kuklik 00:25, 07 sty 2013

Cześć Aniu, jak zwykle nie śpisz?