Aniu, odwiedziłam - ale całości wątku nie dałam rady. Będę uzupełniać w przyszłości : ) Pieski wspaniałe.
To wielkie wyzwanie połączyć ogród i psy.
Gratulacje zimowe z okazji 200 stron.
(Ania Monte fajny przepis na faszerowaną dynię podawała)
Bardzo proszę, oto mój świerk Iseli Fastigiate
Muszę stwierdzić, że dosyć szybko przyrasta.
Łał! Uwielbiam ten jego kolor i te gałązki skierowane do góry. No cudo po prostu! Mój sięga nieco powyżej moich kolan, więc daleko mu jeszcze do takiego olbrzyma, jak Twój. Ale gonimy Was!!! ))
Gosia, a te niebieskie kwiatuszki to brunnera czy ułudka?
Matko, właśnie zobaczyłam Twojego włochacza! Świetny jest. Długo utrzymują mu się te peruki?
I jeszcze jedno pytanie o ten kulisty krzew na pierwszym planie, tuż przed jałowcem (prawy dolny róg): co to jest?
U mnie dzis nic ciekawego się nie działo ale żeby nikt kto tu wejdzie nie czuł się zawiedziany to zdjecia szronu zrobione przez okno (bo za zimno żeby wychodzic) i zdjęcie ptaszka. kto wie jakiego? zagadka łatwiutka.
Śliczne Bożym Narodzeniem zapachniało
Do ptaszka ściągnęłam posiłki... i też nie wie.... wiec lecę czytać dalej co to za ślicznota ......
Tym razem to M poleciał z aparatem fociki strzelać.. przyniósł kartę i kazał wstawić na Forum
Wiec pretensje za kolejne stronki i męczenie fotami..do niego proszę kierować...
A więc zima z drzewami liściastymi... ma swój urok.. nie da się powiedzieć inaczej...
BRAWO dla M.! Fantastyczne foty Aniu.
Zima w pełni 2 dniowa, ale Ty dbasz o drzewa, nawet takie szczegóły, nigdy bym na to nie wpadła.
Nie, odgarnęliśmy śnieg, potem rowy i sadzenie, przysypanie i gotowe.
W piątek sadziliśmy tak
piękny widok, ja wszędzie teraz bukszpany widzę, co do kogoś do ogródka zajrzę to widzę jakąś kulkę bukszpanową, aż do tego roku nie widziałam, że sąsiadka ma ponad trzydzieści kul posadzonych