Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 10:24, 30 lis 2012

Do góry
zdjęcia nie chcą się w grać
Hokus pokus w ogródku Beaty 10:21, 30 lis 2012

Do góry
Macierzanka i ojciec dyrektor hehehe
Hokus pokus w ogródku Beaty 10:19, 30 lis 2012

Do góry
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 10:17, 30 lis 2012

Do góry
U mnie już tak . A u Was? Na drogach jeszcze mokro, ale szykuje się, że zamarznie.

Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 10:14, 30 lis 2012

Do góry
My też działamy ,ja i dzieciaki ,robimy na kiermasz szkolny oraz konkurs, córa z moją pomocą uszyła choinkę przybraną koralikami ,synuś jeden robił kulę szyszkową jak Uli a drugi wianek z mchu .Oto kilka naszych prac
Hokus pokus w ogródku Beaty 10:14, 30 lis 2012

Do góry
Hokus pokus w ogródku Beaty 10:10, 30 lis 2012

Do góry
Dosadziłam dwie róże na pieńku, ło soś i żółta.
Pachną niesamowicie
Hokus pokus w ogródku Beaty 10:02, 30 lis 2012

Do góry
Hokus pokus w ogródku Beaty 09:59, 30 lis 2012

Do góry
ogrodoweimpresjejolki 09:55, 30 lis 2012

Do góry
Z tych ziół najbardziej będę potrzebowała melisy, bo życie znowu zadało cios ... Niech ten rok szybko się skończy a nowy będzie lepszy
Nawet mój piękniś, który w zaszłym roku wysilił się na 2 kwiatki, w tym roku tylko liściasty

Motyw drobiu i drób w ogrodzie angielskim 09:53, 30 lis 2012

Do góry
Na szybko zrobione:

Hokus pokus w ogródku Beaty 09:45, 30 lis 2012

Do góry
Trawka zaczęła wyłazić...
Ogród w Holandii 09:31, 30 lis 2012

Do góry
Zrobiłam drugie podejście do karmnika. Poprzedni kawki ukradły. Tym razem nawet sikorki zdążyły juz coś uskubać.

i pora była najwyższa bo akurat w nocy chwycił mróz i wszystko zrobiło się białe. Na przykład kosmatka pod jabłonią:
Nasz przydomowy ogródek 09:29, 30 lis 2012

Do góry
Ahoj z Pomorza!
Czarne chmury po skraj nieba......wiele wody.....
o wiele za dużo,ale takie opady Rh służą,
Więc rada,nie rada, kapotę zakładam,i z futrzakiem ,
wyłażę na ten deszcz.Jak ja to lubię....... sam wiesz......
No,wróciłam,jestem już pod dachem...
i Wam w Iwoniczu wszystkim macham!

Mój ogródek pod Gdańskiem 09:25, 30 lis 2012

Do góry
Witaj Moniko!
Gratulacje z okazji setki. Trochę ostatnio zaniedbałam Ogrodowisko, ale lepiej późno niz wcale. Obiecuję sie poprawić.
Blaski i cienie nowego życia 09:18, 30 lis 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Wracam do zmian wiosennych:

Hej Ula!
jestem za serbami, te u sąsiada to zwykłe świerki... czemu nie serby? przynajmniej da się je ciąć jakby co, a choina jak choina...
Ambrowiec za Rh, rh wolno rosną i docelowo mają ze 2m jak im dobrze; a ambrowiec rośnie wysoko Co do odczynu poczytaj, ale drzewa gleboko sie korzenia, wiec nie bedzie pewnie wielkiego problemu?
Po łuku hortensje jak najbardziej za nimi miskanty też jak najbardziej, super wyglądają

Muszę zobaczyć wiąza Geisha bo niee wiem co to

pozdrawiam, kibicuję zmianom!
Mój jesienny ogród 08:56, 30 lis 2012

Do góry
Witaj Danusiu, wracam dopiero w maju. Kilka widoczków z miasta dla Ciebie.

Kwiatki i rabatki u Elizy 08:30, 30 lis 2012

Do góry

Śliczna dziewczynka !!!! Mogę sobie tylko wyobrazić jaką radość Wam sprawili przyjazdem!!!! Ciesz się każdą chwilką, a do lutego niedaleko
Buziolki
Mój jesienny ogród 07:46, 30 lis 2012

Do góry
Pokaże kilka fotek, kiedy szedłemm dalej od centrum. Prawie na każdym placy jest trawka.

Na mojej ulicy jest takie wzniesienie że ledwo amerykanosy tam podjeżdżają.

Taki jest widok na moją ulicę z góry.

Dalej od centrum trochę większe place ale nadal skromne.

Zmykam, na mnie już pora, do jutra
Mój jesienny ogród 07:18, 30 lis 2012

Do góry
Witajcie, dzięki za odwiedziny, trochę dziwnie się będzie pisać, gdyż jak ja pisze to Wy jeszcze śpicie, gdy się budzicie ja zasypiam, myślę że jakoś damy radę. Dziś padało i znów 1ºC.
Bogdziu, niestety przed moim przyjazdem padał śnieg i prawie wszystkie liście spadły, zrobiłem tylko jednego klona palmowego który jeszcze trochę liści miał, mam też dla Ciebie 2 ptaszki ale to później.

Haniu, tu w ogóle nie wieją wiatry jest tak cicho że aż dziwnie, dziękuję za listek. Wolne mam tylko niedzielę i od rana ruszam w teren z aparatem
Zbyszku, benzyn jest 3 rodzaje, ceny od 110 – 119 za 100 litrów, tak się tu podaje. Pracujesz na to 5 godzin więc taniocha, jak pisała ASC , nikt tu piechotą nie chodzi. Nie ma korków ni kolejek.
Zbyszku daleko, jeszcze 5 godzin lotu z Toronto do Kelowna

Karola, aleś opatulana na nowym avatarku
Wow Monte, avatarek rewelka jestem pod wrażeniem, brawo. Jestem nie zwyczajny takich wycieczek ale dam radę, najgorzej ze na drugi dzień do roboty i cały czas na nnogach. Samochód mamy ale moi współ plemieńcy wolą wycieczki do marketów , ja nie i w niedzielę nasze drogi się nrozchodza. W niedzielę była boska pogoda i zrobiłem sporo ładnych fotek w grey kanionie ale to później, chcę pokazywać fotki po kolei bo się pogubię.
Aldona ,wyglądasz jak Indianka z mojego miasteczka, całkiem byś tu pasowała. Jest za miastem wielki rezerwat Indian, teraz za to można dostać toporkiem, obecnie się mówi, tereny pierwszych mieszkańców. Wybieram się tam, bo jest tylko ponad 10 kilosów.
Marto, nie dziwię się Tobie że jesteś w takiej rozterce. Gdy nie miałem netu to kupiłem sobie kartę do automatu za 5 $, miałem 240 min i o 19 latałem 2 km do następnego marketu dzwonić, niestety w naszym nie było to po drodze mijałem od 0 do 2 osób, ale za to samochodów było dużo.
Zauważyłem że papierosów nie ma w żadnym sklepie i alkoholu też. Papierosy można chyba tylko kupić na stacji paliw a alkohol w specjalnych sklepach. Miasto czyste choć trochę śmieci widać ale nie tyle co u nas. Przed moim blokiem jest rondo a na nim rano kaczki robią zlot w tygodniu tego nie

widzę bo jest ciemno ale w niedzielę mam niezły ubaw. Jak szedłem rano na wycieczkę to przyglądałem się z 10 min jak stały na rondzie a samochody trąbiły i nic sobie z tego nie robiły. Pokażę dziś, jakie mam widoki z balkonu.

ASC, Narty są oczywiście w górach śnieg ,jak szedłem na wycieczkę to mijały mnie samochody z nartami i skuterami śnieżnymi. Quadem jazda jest zabroniona, są wydzielone miejsca gdzie można jeździć wożą je na pace jak skutery i narty. Ciekawe kiedy u nas ktoś w padnie na taki genialny pomysł. Na koniec jeszcze miasto

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę wszystkim.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies