Fajne u Ciebie to zdjęcie, takie miłe jesienne choć już nieaktualne....
A to wejście do czyjegoś ogrodu ...na dalszych fotkach.... i mnie się podoba...
Jedzonko dla ptaszków podobne u Danusi widziałam
A propos świąt, wyzwanie przed Tobą nie lada. Pewnie już myślisz powoli o wszystkim....a mnie się włosy jeżą na głowie jak pomyślę o serniku Będę trzymać kciuki podwójnie, potrójnie,przez cały tydzień
My też działamy ,ja i dzieciaki ,robimy na kiermasz szkolny oraz konkurs, córa z moją pomocą uszyła choinkę przybraną koralikami ,synuś jeden robił kulę szyszkową jak Uli a drugi wianek z mchu .Oto kilka naszych prac
Z tych ziół najbardziej będę potrzebowała melisy, bo życie znowu zadało cios ... Niech ten rok szybko się skończy a nowy będzie lepszy
Nawet mój piękniś, który w zaszłym roku wysilił się na 2 kwiatki, w tym roku tylko liściasty
Ahoj z Pomorza!
Czarne chmury po skraj nieba......wiele wody.....
o wiele za dużo,ale takie opady Rh służą,
Więc rada,nie rada, kapotę zakładam,i z futrzakiem ,
wyłażę na ten deszcz.Jak ja to lubię....... sam wiesz......
No,wróciłam,jestem już pod dachem...
i Wam w Iwoniczu wszystkim macham!
Hej Ula!
jestem za serbami, te u sąsiada to zwykłe świerki... czemu nie serby? przynajmniej da się je ciąć jakby co, a choina jak choina...
Ambrowiec za Rh, rh wolno rosną i docelowo mają ze 2m jak im dobrze; a ambrowiec rośnie wysoko Co do odczynu poczytaj, ale drzewa gleboko sie korzenia, wiec nie bedzie pewnie wielkiego problemu?
Po łuku hortensje jak najbardziej za nimi miskanty też jak najbardziej, super wyglądają