To jest T O R T !!!???
To nie może być prawdziwe..........................................................
Ja bym tego w życiu nie pozwoliła pociąć !!!
Musieliby najpierw mnie...pociąć
Dziewczyno.........masz fach w ręku.....otwieraj cukiernię...ja pierwsza w kolejce, tylko musisz prowadzić też wysyłkowo....musisz...
Dzisiaj bardzo deszczowy dzień, nie lubię takich dni. Jutro ma być lepiej a w weekend ciepełko
....jak pięknie...!!!
Zmiana kształtu rabaty zrobiła swoje.....wprowadziła taką harmonię...
i kulki tak pięknie przycięte...i znajome doniczki.... bardzo je lubię...
Pozdrawiam Sylwuś...chętnie bym się spotkała z Tobą....może w przyszłym tygodniu by się nam udało...???
Dosadziłam dzisiaj tuje nie jedną a dwie ,troszkę różnią się wysokością ,ale podetnę czubki to się wyrównają.
Jak będą większe to jedna ustąpi miejsca na lustro
Pomyślałam dzisiaj że w miejsce tych żurawek fajnie by wyglądały miniaturowe rh lub azalie japońskie
Żurawki posadzone dalej może jeszcze jedna kulka do nich a żywopłocik z bukszpanu np.wzdłuż tych kamieni
Szkoda że za późno na przesadzanie
a może i lepiej
zdążyłam dzisiaj umyć okna, posprzątać w domu oraz zrobić kanciki wzdłuż całej rabaty, gdzie ostatnio usunęłam rollbordery jak widać, odcięcie od neta pozwala na dużo bardziej wydajne wykorzystanie czasu
Weroniko pozdrawiam serdecznie . Zawsze jestem na bieżąco u Ciebie choc nie zawsze coś piszę. Pozdrówka.
I ja u Ciebie. A odzywam się, jak się nie mogę powstrzymać, zamiast och i ach.
Ostatnio podziwiałam tortowy kapelusz Gosi i Twoją poezję na ten sam temat.Ach !!!
Czasem też zrobię zdjęcie pt. kąpiel ptaków, ale Twoje są piękne, a moje takie.Pozdrawiam.
Ależ plaża Nie ma co się dziwić woda jak kryształ, słonko świeci