Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

jotka 09:41, 26 gru 2012

Witaj
Gości skrzydlatych sporo u Ciebie, aż miło popatrzeć. Sójki rzadko ogladam , więc zatrzymałam się na dłużej. A dzięcioł jakby w chowanego z kimś się bawił ... Fajne masz widoki

Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Milka 10:21, 26 gru 2012

Dajano, piękni skrzydlaci goście u ciebie, pozdrawiam świątecznie
weronika77 16:07, 26 gru 2012

Dziękuję za odwiedziny.
Goście pojechali, święta trwają, życząc WSZYSTKIEGO DOBREGO zapraszam do mnie na słuchanie kolęd, śpiewanie też.
Edytuję, i dodam, że chodzi o Twoje odwiedziny i pytanie o tkanie narzuty. Odpowiedziałam z opóźnieniem u mnie (ukradli nam część linii telefonicznej i nie było internetu, a potem jeszcze inne,
powody...).
Czasem zaglądam bez śladu, a myślę często i zawsze ciepło.Pozdrawiam.
dajana 17:26, 26 gru 2012

jotka napisał(a)
Witaj
Gości skrzydlatych sporo u Ciebie, aż miło popatrzeć. Sójki rzadko ogladam , więc zatrzymałam się na dłużej. A dzięcioł jakby w chowanego z kimś się bawił ... Fajne masz widoki

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Jest ich troszkę ,sporo jedzą ,5 kg samego słonecznika tygodniowo no i jeszcze inne ziarna ,płatki owsiane ,słoninę siemię lniane ,,troszkę maku ,jabłuszka ,groszki nawet rodzynki wcinają Bardzo lubią orzechy ale to głównie sroki .Czasami ugotuję troszkę ryżu i kaszy. Sójki wyjadają mięso kotu łakomczuszki .Lubię bardzo mój zwierzyniec Jolu .Dziękuję za odwiedziny Miłego wieczoru życzę

Tobie Irenko również dziękuję i buziaki przesyłam Jutro do pracy,,buuuu ,,,,, na dodatek koniec roku tyle roboty !!
dorkow0 20:16, 27 gru 2012

Witaj Danusiu... Gości masz uroczych, u mnie dużo mniej takich odwiedzin... Serdeczności przesyłam...
dajana 20:58, 27 gru 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Danusiu... Gości masz uroczych, u mnie dużo mniej takich odwiedzin... Serdeczności przesyłam...

Miło cię widzieć Dorciu ,,zaraz wkleję nowego ptaszka a własciwie dwa ale jedno zdjęcie nie bardzo udane .i przyjdę do ciebie w gości
dajana 21:09, 27 gru 2012

Bożenko co to ptaszek bo przecież nie dzięcioł ani sójka nawet nie pamiętam w którym momencie wszedł mi w kadr ,,no i mam niespodziankę

dajana 21:13, 27 gru 2012

Nieudane zdjęcie bażanta ale na ucztę do mnie też przychodzi

[img
Bogdzia 21:14, 27 gru 2012

dajana napisał(a)
Bożenko co to ptaszek bo przecież nie dzięcioł ani sójka nawet nie pamiętam w którym momencie wszedł mi w kadr ,,no i mam niespodziankę

Dajanko to sikorka czubatka. u mnie też jest parka, strasznie są ruchliwe miałas szczeście że ja złapałas.
Bogdzia 21:16, 27 gru 2012

dajana napisał(a)
Nieudane zdjęcie bażanta ale na ucztę do mnie też przychodzi

[img

bażant jest bardzo płochliwy wiec trzeba sie cieszyc z każdego jego zdjęcia.