Mini ogród ..
21:05, 17 paź 2012
Dzisiejsze grzybobranie 

Dzieki Dziewczyny
Ta skarpa jeszcze bedzie dopieszczana, brakuje paru glownych elementow, pare rzeczy zniknie (ale o tym sza, bo M moze nie wytrzymac napiecia)
Dzisiaj mam chwile luzu, moi chlopcy po wczorajszym blamazu znowu na Stadionie kibicuja naszym lebiegom, w domu mega sajgon bo mam remont, wiec co ja bede sobie wyszukiwac zajecie, jak moge te pare chwil spedzic milo i sympatycznie na forum![]()
![]()
Zaczne od widoku jaki mam z wysokosci tarasu. Madzenko, sugerowalas, zeby sie zaslonic od pola. Z tej perspektywy to naprawde wielkiego sensu nie maA widok na las nie jest najgorszy - zgoda tunele sa koszmarne, ale co poczac
![]()
O balamażu nie wspominajcale szczęście, ze M ktory na szkoelnie do Wawy pojechał nie załapał sie na bilet bo by miesiąc do siebie po nerwacji dochodził
A naiwązując do Twoje trawiastej to nawet tego tunelu nie zobaczyłamnie dziwię się, że widoku lasu nie chcesz zasłaniać
Tylko takie chwaściory pewnie Ci ogródek atakują???? U mnie to samo za płotem dlatego żywopłot grabowy posadziłam i na razie jest do wysokości plotu, czyli widzę dalszą perspektywę a bliską z chawściorami zasłoniłam.
Po ostrej ogórkowej,kawałek murzynka......jak najbardziej! Jutro muszę podejrzeć przepis w kuchni.....
Miłego wieczoru
i dzięki za życzenia grzybowe! Marnie to w tym lesie widzę,ale.......zajrzę,żeby potem nie żałować,że nie byłam.
![]()
Rozplenica little bunny
![]()
Karmnik stale udeptuję
![]()
Zdublowało mi się, więc wrzucę jeszcze jedne:
![]()
Ten dereń jest najładniejszy właśnie teraz, jak liście zlecą zostaną purpurowe gałązki. Na wiosnę zetnę go, żeby tych gałązek było więcej. Bardzo dobry bezproblemowy krzew.
![]()