A to piórka.. szare piórka jakiegoś ptaszka, ciekawe czy kot sąsiadów czy mój nieproszony gość?
A to moje proszone goście.. z żurawki nie zostało się prawie nic... a naśmiecone słonecznikiem na maksa... trzeba je stąd wyeksmitować i zrobić większy placyk Bo karmnika z drzewka nie che przewieszać... wisi w fajnym miejscu do obserwacji a i ptaki zadowolone z lokalizacji
Witaj jesiennie Agatko: Cieszę się że zajrzałam, bo piękne zdjęcia u Ciebie
Rzeczywiście magicznie...
Dzięki takim widokom na razie nie tęsknię za wiosną...
U nas całkiem ciepło jak na listopad, dzisiaj ok. 6 stopni, ale muszę powoli się zebrać i opatulić ogród na zimę. Buziaki
Dziękuję Kukliku. U nas też ciepło - ok.10C. A dziś to nawet wiatru nie ma i słońce. Całkiem przyjemna jesień. Pozdrowienia
Justynka, edit można tylko w ciągu 24 godzin Ale mi dupelki nie przeszkadzają
Mam młyn sakramencki... wiec tylko fotka byście o mnie nie zapomniały
Cykl jesienne drzewa..
Katalpa z fasolkami
Płacząca brzózka
Pochylona jarzębina.... trza ją przyprostować.. i podciąć gałęzie, bo wiosna cięta, ale już po metrze znów na ziemi leży.. Foto prosto robione... taka krzywa..... pod ciężarem gałęzi sie przekrzywia..
Właśnie wróciłam po weekendzie pełnym pracy różnorakiej. A dzisiaj M. jeszcze wymyślił czyszczenie paneli z farby (dostaliśmy używane ale nie zniszczone tylko do odczyszczenia z farby). Będą do pokoju małego......na kilka lat wystarczą.
A w międzyczasie porobiłam pierwsze dekoracje i wrzucam dla inspiracji...
Jestem,jestem
Mój ogródek możesz zobaczyć "Szewc w dziurawych butach,czyli ogród ogrodniczki"
Jestem co jakiś czas,bo nie mogę się od Was uwolnić,tak mnie wciągnęło
Pracuję pomiędzy wierszami
Przesyłam ci letnią kompozycję na dobry humor