Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 16:00, 21 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Ta dam, ta dam...... właśnie wróciliśmy ze szkółki i mam dwie choinki.. jedna do biura, a druga do domku (koreanka)... obydwie pójdą potem do gruntu (mniejsza kupowana wcześniej ). Wielka ledwo do auta weszła.. musiałam razem z nia podróżować w bagażniku

Aniu Ty to masz pomysły żeby w bagażniku jeździć oj się w głowie nie mieści Pozdrawiam.
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:56, 21 gru 2012

Do góry
Dziś pojawił się nowy gatunek ptaka w ogrodzie....... i Bogdzi nie ma
Kto mi teraz potwierdzi, że to jest jer, a nie zięba..... i komu się pochwale

Zakładam, że to zięba jer

W Gąszczu u Tess 15:48, 21 gru 2012

Do góry
Dzięki, Karola! Wzajemnie wesołych

Zrobiłam jeszcze jeden wianek. Wyszedł zupełnie inaczej, niż planowałam a to dlatego, że bardzo szybko zaczęły opadać listki z gałązek ostrokrzewu. Musiałam zamiast całych gałązek, jak planowałam, przyczepiać każdy listek z osobna. Koronkowa robota
Wianek powiesiłam w oknie.

Nie wiem, po co ja myłam te okna skoro znowu są takie brudne Ale już myć ich nie będę. Jest 13 stopni mrozu a ja chora.

Już prawie święta. Wystawiliśmy szopkę.

Życzę Wam wszystkim, Mili Ogrodomaniacy radosnych, pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w gronie Rodziny i Przyjaciół.
Pszczelarnia 15:47, 21 gru 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Wzajemnie Ewcia
Śledzie 15:14, 21 gru 2012

Do góry
Śledzie w Pomidorach

1 wiaderko śledzi Matiasy -1kg
1/2kg cebuli, 5 łyżek octu 10%, 1/2 szkl oleju
Kilka ziaren ziela angielskiego ,5 liści laurowych. 1 koncentrat pomidorowy ok 200 ml, sól ,cukier do smaku.

Cebilę pokroić w krążki,dodać olej, ocet i przyprawy,poddusić-nie rumienić.
Dodać koncentrat, sól i cukier do smaku, zagotować i odstawić do wystygnięcia.
Śledzie wymoczone,pokroić w paski i wymieszać z cebulą.
Na drugi dzień gotowe

Ogrodnik Mimo Woli cd 15:14, 21 gru 2012

Do góry
Ta dam, ta dam...... właśnie wróciliśmy ze szkółki i mam dwie choinki.. jedna do biura, a druga do domku (koreanka)... obydwie pójdą potem do gruntu (mniejsza kupowana wcześniej ). Wielka ledwo do auta weszła.. musiałam razem z nia podróżować w bagażniku

Kondziowy Ogród :) 15:04, 21 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
No....... to mi się podoba
Może jeszcze kiedy ?????

Powiesz tak serca kofam was wszystkich
Kondziowy Ogród :) 14:53, 21 gru 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Konrad, głowa do góry
Człowiek czasem musi się przewrócić, żeby wstać, otrzepać się i iść dalej do przodu Za każdym razem silniejszy. Takie doświadczenia też są w życiu potrzebne.
W każdym związku są takie chwile, kiedy mamy wrażenie, że się oddalamy od siebie, że nie potrafimy się dogadać z tą drugą osobą. Trzeba przede wszystkim szczerze rozmawiać ze sobą, a jak nie potrafisz pewnych rzeczy powiedzieć drugiej osobie, to może po prostu napisz co Ci leży na serduchu i czego oczekujesz.
A co do ogrodu, to zawsze możesz liczyć na nas, ludzi z Ogrodowiska. Nie wiem, jakie masz tam rośliny w projekcie, ale na pewno każdy z nas ma w swoim ogrodzie coś, co da się bez problemu podzielić. Kraków nie tak daleko
Poza tym jak się do czegoś dochodzi wolniej, to się to bardziej docenia. Ja prawie 7 lat ogród tworzyłam. Dopiero w tym roku od czerwca mam trawnik. Wszystko robiliśmy po malutku, co miesiąc trochę, kosztem innych przyjemności i tak czas przeleciał, a dziś mogę się cieszyć z pięknego ogrodu. Też miałam wiele chwil zwątpienia i złorzeczyłam na cały świat, po co mi to było. A teraz czuję radość i satysfakcję, że się nie poddaliśmy. Ty też dasz radę!!!! Musisz w to uwierzyć. Masz cel i to jaki! Trzymam mocno kciuki za Ciebie.
A w te nadchodzące Święta życzę Ci dużo chwil radości, spokoju i miłości

Buziam i przesyłam choineczki ode mnie

Dzieki ściskam gorąco
Boćkowe perypetie ogrodkowe 14:51, 21 gru 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Ale wracajac do Swiat, Wy macie choinki, a ja mam dziada. Po slowiansku

Kasiu, boskie! A skąd się bierze taką prostą słomę?
Rewelacyjne!
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 14:49, 21 gru 2012

Do góry
Wklejam z wątku Boćka.

bociek napisał(a)

Ale wracajac do Swiat, Wy macie choinki, a ja mam dziada. Po slowiansku

Milego dnia
Wyglądam jak trzy czwarte kotleta więc zaczyna się dieta.... 14:45, 21 gru 2012

Do góry
Oj dziewczynki wykończycie sobie zdrowie tymi dietami ale każdy jest panem swego ciała nie będę wam prawic morałów Wkleję wam dla humoru cudowne lustereczko .

Mój 4 arowy azyl... 14:29, 21 gru 2012

Do góry
jotka napisał(a)

A po południu piernik litewski upiekłam

Tu w foremce jeszcze:

Czy on jest z dodatkiem mąki żytniej ?

Tak, Dzidko, pomieszałam dwie mąki żytnie pół na pól: pełnoziarnistą z trzech zbóż i razową 2000 Prawie zgodnie z przepisem

Piernik śliczny i apetyczny

A kto u mnie pisał, że smaruje foremki? a tutaj papier jak byk

Jolu ,ja pisałam
Moje poletko 14:27, 21 gru 2012

Do góry
Wróciłam z zakupów!!! No jakaś masakra! dzikie tłumy!
Ale mam nadzieję ,że już mnie tam ogladać przez najbliższe dni nie będą
Pozdrówka na ten goraczkowy czas

Zasady konkursu "Dbamy o narzędzia" i ogłoszenie wyników 13:36, 21 gru 2012

Do góry
haha...jak miło...

DZIĘKUJĘ!!!

Ogrodnik Mimo Woli cd 13:23, 21 gru 2012

Do góry
A kałuża zamarznięta..... ale chociaż słoneczko to mrozik trzyma...

A elektryczna przerębel sprawdza się.. raz coś przymroziło, ale działa... nawet nie che myśleć ile razy dziennie by trza było wybijać przeręble..... woda czysciutka.. kupiłam odkurzacz, ale ani razu z niego nie korzystałam jeszcze..

Dzięki Ogrodowisku i Bogdzi mam kałużę...... już sobie nie wyobrażam ogrodu bez wody..
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:20, 21 gru 2012

Do góry
Pszczółko , ja mam czasami wrażenie, że dziecko się mści na mamusi, za to jak ja jego traktowałam jak był mały.... Dziecko szalonych rodziców

Wszyscy zagonienie w gonitwie przedświątecznej... cisza i spokój na forum.. wiec poleciałam na ogród...... tradycyjnie w kapciach
I mój ogród w dzień końca świata....
Rh skulone z zimna zupełnie jak ja....

Skalniak.. w stylu dziewczyny lubią brąz..... tylko sosenka jarzy na żółto

Kondziowy Ogród :) 13:11, 21 gru 2012

Do góry
Konrad, głowa do góry
Człowiek czasem musi się przewrócić, żeby wstać, otrzepać się i iść dalej do przodu Za każdym razem silniejszy. Takie doświadczenia też są w życiu potrzebne.
W każdym związku są takie chwile, kiedy mamy wrażenie, że się oddalamy od siebie, że nie potrafimy się dogadać z tą drugą osobą. Trzeba przede wszystkim szczerze rozmawiać ze sobą, a jak nie potrafisz pewnych rzeczy powiedzieć drugiej osobie, to może po prostu napisz co Ci leży na serduchu i czego oczekujesz.
A co do ogrodu, to zawsze możesz liczyć na nas, ludzi z Ogrodowiska. Nie wiem, jakie masz tam rośliny w projekcie, ale na pewno każdy z nas ma w swoim ogrodzie coś, co da się bez problemu podzielić. Kraków nie tak daleko
Poza tym jak się do czegoś dochodzi wolniej, to się to bardziej docenia. Ja prawie 7 lat ogród tworzyłam. Dopiero w tym roku od czerwca mam trawnik. Wszystko robiliśmy po malutku, co miesiąc trochę, kosztem innych przyjemności i tak czas przeleciał, a dziś mogę się cieszyć z pięknego ogrodu. Też miałam wiele chwil zwątpienia i złorzeczyłam na cały świat, po co mi to było. A teraz czuję radość i satysfakcję, że się nie poddaliśmy. Ty też dasz radę!!!! Musisz w to uwierzyć. Masz cel i to jaki! Trzymam mocno kciuki za Ciebie.
A w te nadchodzące Święta życzę Ci dużo chwil radości, spokoju i miłości

Buziam i przesyłam choineczki ode mnie

Ogrodnik Mimo Woli cd 12:42, 21 gru 2012

Do góry
A to ja z synusiem..... Było mama dajesz..... pękasz????
Najpierw dzieci się słuchają rodziców, a potem to się odmienia I dzieci namawiają rodziców na wariactwo.. przecież skok na poduchę też ... dziecka sprawka...

Ogrodnik Mimo Woli cd 12:35, 21 gru 2012

Do góry
Ale blisko to mam takie stoczki.... na których się nudzę i jeżdżę tylko do towarzystwa... płaskie , małe.... najbliższy do pojeżdżenia to Krynica Jaworzyńska.. ale tam już też się zrobiło tłoczno
Więc czekam na osoby do towarzystwa ... lub na sprzyjające okoliczności by pojechać tam gdzie można pojeździć, a nie się da powozić ...
Dlatego najlepszy czas dla narciarza to jak się uczy ...wtedy ma radość z każdej kupki śniegu...
A to pokazywałam na wątku narciarskim..... mój synuś... mój najlepszy towarzysz na narty Oj z nim nie jest nudno.. i mamuśkę co chwila podpuści na jakieś ekstremy.... i mamuśka od razu sie robi 10 lat młodsza ....

Kondziowy Ogród :) 12:18, 21 gru 2012

Do góry
No....... to mi się podoba
Może jeszcze kiedy ?????

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies