Wszystkie umęczone przygotowaniami do świat.. ruch mały na forum.. ale jednak muszę coś cieplejszego wstawić... moja jedna z faworytek
Lilia Orienpet SCHEHARAZADE
Witam wszystkich odwiedzających i pozdrawiam ja na doskoku jak to przed świętami mój Arctic White chyba zakwitnie na święta jest wysoki i ma olbrzymie pąki, na zdjęciu tak nie widać dzisiaj znowu "strzeliłam" dzięcioły, dwa były, wieszam im słoninkę na podpórce krzewów goji, na tarasie są płochliwe i jeszcze jeden ptaszek przylatuje jest cały czarny trochę większy od szpaka i ładnie śpiewa, zdjęcia w maksymalnym zbiliżeniu
Pakuj Zetka, pakuj...... bo wiosna będę płakać ..... i to wcale nie ze śmiechu Boję się już kukać na termometr.. ile na minus już jest....
Wiec coś na ciepło i wracam do obowiązków ... i kurcze... kolejna w kolejce białą .. zimna.. w dodatku foto po deszczach robione i taka wymęczona...
Zeta a ja myślałam że to Liczi a nie szyszki
Każde zdjęcie mnie porywa - ślicznie masz !!!
A gabiony ręcznie robione czy mechanicznie, co za różnica- to i tak to samo.Są super.Moja koleżanka też tak robiła elementy ogrodzenia.
Choineczki i ozdoby cudowne!!!
Recento,miło mi czytać Twój post.Do wypasienia im jeszcze brakuje Niestety ogród ma mało miejsca w którym hosty czuły by się dobrze,robie co mogę aby kolekcja sie powiększała.Jeszcze jedno,ogrodzenie...ech nie jest elastyczne i nie da się powiększyć malutkiego ogroduWięc dla mnie liczba 500 -set host (w wojskowym wydaniu) CZAPKI Z GŁÓW dla posiadacza takiej ilości.Cieszę się ,że Maja dotarła do takiego hostowego edenu w Opolu
...kilka innych moich dzieciaczków
Elizko to ja Tobie też życzenia złożę.
Oby każdy dzień był dla Ciebie dobry a plany które snujesz -nie tylko te ogrodowiskowe- spełniały się.
I co najwazniejsze Elizko, duuuuużo zdrowka
A ponieważ śniegu u nas brak, to mam dla Ciebie kolorek biały w kwieciu Pozdrawiam serdecznie