Madżenka, nareszcie jesteś
Siło napędowa forum i foremek
Wszystkiego najlepszego z okazji 8setki
Myślałam, że skończę Rzeczone Kółeczko i wstawię zdjęcie, ale leje buuu....
Dlatego kfiatuch..ale swój, na własnym ogrodzie wyhodowany
Aga, no proszę.. jaka ilość A u siebie to nic nie napisałaś o cebulach... i siem sprawa rypła A gdzie sadzić będziesz????
Bardzo mi się podoba w Twoim ogrodzie. Bardzo lubię taki klimat. Cyklameny i bratki cudne. Płonącą ścianę mam także u siebie - w tym roku wyjątkowo się wybarwiła - zamiast w "bordo" poszła wręcz w "róż".
po przeciwnej stronie mam miejsce zacienione. Słońce zagląda tu tylko z rana, a później cień daje dom.
Jest tu teraz chwilowa przechowalnia. Ja to mam przechowalnie praktycznie wszędzie. Są tu moje żurawki Lime Marmalade i Citronelle, trochę sadzonek bukszpanu, trzmielina, 4 hortensje limelight i 4 róże do przesadzenia na drugą stronę (na słoneczko). Kupiłam 2 sadzonki runianki i zrobiłam z nich 5 szt. Zuraweki też kupowałam po jednej, a teraz już jest parę szt. wiecej.
Chciałabym tu taka kompozycję, która widziałam na Ogrodowisku i nawet sobie skopowałam tylko gdzieś mi przepadła. Od lewej stożek, albo dwa obsadzony trzmieliną. Dalej hortensje limelight może 5 szt. (nie wiem ile doładnie wejdzie) obsadzone żurawkami. ana końcu po prawej stonie 3 trzmieliny na pniu. Jak ktoś ma ta kompozycję to proszę o podesłanie do podglądu.
Witam wszystkich, dzięki, że zaglądacie, ja to bym chciała wiedzieć, kiedy będę miała trochę czasu, żeby wreszcie porządnie wątek prowadzić?
Wieczorem myślami tu jestem, ale najczęściej jestem padnięta i zanim się obejrzę, trzeba iść spać, żeby jakoś dobrnąć do pracy
a oto fotki z sadzenia wiśni Umbraculifera, mam nadzieję, że się przyjmą, oby
jak się dobrze wpatrzycie to zobaczycie trzy chude i długie patyki