Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.
08:43, 04 paź 2012
Mam do Was pytanko.
Z racji tego że my z moim J kompletnie się nie znamy na ogrodnictwie
, nie wiemy czy to co się podziało po wczorajszym deszczu jest normalne 
Padało całą noc i ranek, do tego doszło automatycznie ustawione nie wyłączone podlewanie.
Wczoraj zastaliśmy taki widok na działce
Na kolistą rabatę ma być jeszcze dosypane trochę ziemi - ale chyba nie powinno tak to wyglądać po jednodniowym deszczu

Na działce mamy zrobiony lekki spadek terenu w kierunku lasu, gdzie za naszym ogrodzeniem jest rów odprowadzający wodę.
Podejrzewam że ilość gliny jaka jest pod ta małą warstewką nasypanej ziemi zrobiła swoje
W te kwadraty miałam wczoraj wsadzać cebulki, podejrzewam że po deszczu by mi wypłynęły na powierzchnię
Pytanie jak by to wyglądało gdyba lało równo przez tydzień???
Mielibyśmy bajoro na całej działce
Z racji tego że my z moim J kompletnie się nie znamy na ogrodnictwie

Padało całą noc i ranek, do tego doszło automatycznie ustawione nie wyłączone podlewanie.
Wczoraj zastaliśmy taki widok na działce

Na kolistą rabatę ma być jeszcze dosypane trochę ziemi - ale chyba nie powinno tak to wyglądać po jednodniowym deszczu

Na działce mamy zrobiony lekki spadek terenu w kierunku lasu, gdzie za naszym ogrodzeniem jest rów odprowadzający wodę.
Podejrzewam że ilość gliny jaka jest pod ta małą warstewką nasypanej ziemi zrobiła swoje

W te kwadraty miałam wczoraj wsadzać cebulki, podejrzewam że po deszczu by mi wypłynęły na powierzchnię

Pytanie jak by to wyglądało gdyba lało równo przez tydzień???
Mielibyśmy bajoro na całej działce