Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

Urszulla 18:18, 14 gru 2012

Zaglądnęłam, świątecznie się u Ciebie robi..... mnie M. skończył bałaganić......więc od poniedziałku porządki świąteczne.
EPODLAS 19:29, 15 gru 2012

Kasik, nastrój świąteczny w domu jest, ale na dworze to nie za bardzo. Ale cóż, nic nie możemy w tej kwestii zrobić. Ja jutro biorę się za dekorowanie domu. Najbardziej takie rzeczy chciało mi się robić jak dzieci były w domu. Moja córa miał do tego rękę.
kasik778 13:59, 16 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Śliczne maleństwo! i już nastrojowo i ja też muszę coś podobnego w domu wymyślić, wnuczek mały i wszystko ściąga, więc dla bezpieczeństwa podobne pomysły muszą być

tak, zima ma swoje plusy i minusy, pozdrawiam

Irenko tak to jest z maluchami zwłaszcza takimi wszędobylskimi jak mój, ostatnio próbował mi oberwać ozdoby ze stroika, wszystko musi być poza jego zasięgiem
kasik778 14:15, 16 gru 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Śliczna i zgrabna choineczka!
U nasproblem z biciem bombek rozwiązaliśmy - nie wieszamy żadnych bombek tylko to co sami zrobimy, ale samą choinkę będziemy musieli do czegoś przywiązać, żeby Karolnie chodził z nią naspacer po pokoju
Pozdrawiam

to całkiem niezły pomysł, bo ja drżę na myśl co zrobi moja pociecha z choinką u moich rodziców, trzeba będzie ją jakoś u nich przywiązać, no i ograniczyć bombki

u mnie na razie mam spokój choineczka mała, to i problem z głowy
kasik778 14:18, 16 gru 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kasiu... Nastrój u Ciebie wspaniały, piękne rośliny w towarzystwie choinki... Będę się cieszyć się magią świąt w Twoim domku, jeśli pozwolisz... U mnie jeszcze nie świątecznie... Pozdrawiam serdecznie...

u mnie przygotowania wcześniej, żeby nastrój był jak najdłużej świąteczny czekam na twoje dekoracje bożonarodzeniowe, pozdrawiam
kasik778 14:18, 16 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Zaglądnęłam, świątecznie się u Ciebie robi..... mnie M. skończył bałaganić......więc od poniedziałku porządki świąteczne.

zajrzę jak wam idzie
kasik778 14:20, 16 gru 2012

EPODLAS napisał(a)
Kasik, nastrój świąteczny w domu jest, ale na dworze to nie za bardzo. Ale cóż, nic nie możemy w tej kwestii zrobić. Ja jutro biorę się za dekorowanie domu. Najbardziej takie rzeczy chciało mi się robić jak dzieci były w domu. Moja córa miał do tego rękę.

Bożenko dla siebie też warto a n dworze śnieg topnieje, szkoda, mam nadzieję, że coś zostanie na Święta, dzisiaj na spacerze ledwo mogłam przebrnąć przez breję śniegową pozdrawiam
popcorn 14:27, 16 gru 2012

U nas nic już nie zostało ze śniegu, jest plus 5 stopni... masakra
pozdrawiam i pokaż koniecznie dekoracje!
kasik778 14:35, 16 gru 2012

Karolinko witam
oczywiście, że pokażę, choć u mnie to niewiele jest ozdób, bo wszystko musi być poza zasięgiem łapek mojego urwisa

kasik778 14:57, 16 gru 2012

Wczoraj na zakupach na stoisku z ozdobami świątecznymi zobaczyłam takie cudo, spodobało mi się i juz zdobi stół w kuchni

jedynie świeczka nie pasuje mi tu czerwona, wymienię na białą