Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

baraga1904 08:04, 16 gru 2012

....cudne krajobrazy Robercie......
...fajnie tak poczytac o innej kulturze...
...ufni są bardzo i czujni zarazem..pozdrawiam
Klamber 15:56, 16 gru 2012

Witajcie, u mnie niedziela, śnieg przestał padać, do południa ma być słońce a później znów śnieg, muszę zrobić jakiś obiad i lecieć w plener.
Haniu, podobają mi się te cedry, są prościutkie i ładną mają korę a resztę jak nasze tuje. Cały las cedrowy ładnie się prezentuje jakoś tak inaczej niż w kraju.
Agnieszko, na innym kontynencie jeszcze nie byłem a ludzie naprawdę inni, od razu daję się to zauważyć. Karzą tu za wszystko, nawet za najmniejsze pierdoły na które u nas nikt by nie zwrócił uwagi, dla tego nie ma złodziejstwa ale rower wolę przypinać choćby z przyzwyczajenia. Nie ma tu meneli takich jak u nas, którzy okupują sklepy i doją żury. Tu nawet pieszy jak idzie poboczem wygląda jak choinka tyle ma lampek a u nas taki delikwent myśli że każdy kierowca ma noktowizor na wyposażeniu. Teraz znów fotki z szarego kanału, pozdrawiam jak zawsze serdecznie i macham Was.

Posiłek na łonie natury to jest to ale nie było wiele czsu na smakownie się ivjednym i drugim, bo ciemność szła.

Bogdzia 16:06, 16 gru 2012

Fajne zdjecia Robert, taka micha ryzu musi w plenerze nieźle smakowac. Sniegu tam tyle co i u mnie , choc zapowiadają że ma znów padac. Pozdrawiam serdecznie.
Mala_Mi 16:11, 16 gru 2012

Jestem na bieżąco Z braku czasu nie komentuję... Ale czytam i oglądam
Napiszę tylko tyle... bo tam są kary za wszystko może, ale te kary są egzekwowane.. wiec lepiej nie podpadać....
popcorn 16:14, 16 gru 2012

Ale fajnie! pozdrawiam!
hanka_andrus 22:50, 16 gru 2012

Myślę,że Robert ,ten ryż wzbogaciłeś czymś odpowiednim,bo nie miałbyś siły łazić po wertepacn,
Te bambusy.... to jakieś skrzypy pierwotne ,czy co?Przyglądałeś się?
Klamber 08:33, 17 gru 2012

Witajcie, dziś ładna pogoda, śniegu spadło jakieś 7 cm ale zaryzykowałem i wyruszyłem rowerem nie było źle, dobre ma opony bo ani razu mnie nie bujnęło. Pojechałem nad jeziora Kalamalka kawał jeziora. Zacząłem od parku który ciągnie aż do drogi nad jezioro. Zrobiłem dziś dwa ładne ptaszki nie występujące u nas. Ale to w tygodniu, bo nawet nie miałem czasu oglądać jak wyszły. Gdy wracałem znad jeziora wyprzedziła mnie policja picku'pem i za winklem się na mnie zaczaił. Trzymał mnie ze 20 min sprawdzał mnie przez internet i radio miałem czuja żeby zabrać paszport, widać strasznie i wnerwia ich moje ubranko, czy tu nie wolno chodzić w takim czy co?
Bogdziu, dla ciebie będę miał ładne fotki, ale ogólnie ptaków nie ma, miałem jakiś fart. Powiem że nawet jakoś smutno jest bez nich. Tu kolejny plus dla Polski.
Aniu, jest dokładnie tak jak mówisz, życzę Ci więcej czasu i spokoju.
Karola, dla Ciebie to tu chyba nie było by fajnie bo jeszcze nie trafiłem na ogrodniczego
Haniu, doczytałem się że to skrzypy ale jakie to już nie napisali Strasznie dużo tam powalonych drzew, nie wiem dla czego. Wiatry tam nie wieją a na dodatek jest to wąwóz. Ryż zrobiłem sobie z jogurtem i owocami bo tu chleb jest paskudny, ja w domu mało jem kanapek a chleb jest super a tu mi z gęby wyłażą dla tego robi sobie różności aby tylko nie kanapki. Tu kolejny plus dla dla naszego kraju.
A teraz dalej foty z szarego kanału, żeby mi się to nie zmiksowało. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

hanka_andrus 09:30, 17 gru 2012

Kolejna porcja pięknych zdjęć.
Robert, wkurzasz policajów,łazisz po okolicy ,Bóg wie po co,robisz zdjęcia, dla celów podejrzanych, jesteś ze wschodu, turystyczny ,,zakapior'' jesteś!
Ale maja szansę wykazywać się czujnością i w raporcie coś napisać.
Mam nadzieję,że na deportację natychmiastową nie zasłużysz.... Trzymaj się.
Klamber 05:55, 18 gru 2012

Witam wszystkich.
Chciałem rano puścić fotki , gdyż jechałem później o 30 min, ale nie dałem rady. Wgrywałem właśnie fotki, jednak domofon wyrwał mnie od komputera. U mnie rano śnieg padał i na górę budowy nie dało się wjechać, tylko pick'upy się wdrapały, reszta została na ulicy i kilometr serpentynką do góry, quadem nas wozili. Taki był lud że i na piechotę ciężko się było wdrapać.
W końcu i do mnie zima zawitała a od jutra ma mrozić, zobaczymy, podobno mrozu się tu nie czuje. Wysyłam jeszcze fotki z kanionu, dziś już będzie wodospad, bo już zrobiło się nudno, tylko drzewa i kamienie Pozdrawiam i miłego dzionka, podobno u nas straszna ślizgawica, uważajcie, nie ma żartów, chwila nie wagi i można narobić sobie kłopotu.

Schodów a schodów, nogi aż bolały

Z tego miejscsa był widok taki widok na wodospad, ale można było podziwiać tylko cedry

i znów w górę.

by potem znów zejść na dół.

Do jutra,
Ewa 06:54, 18 gru 2012

Robert cudne zdjęcia
Pozdrawiam