Gosia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJWSPANIALSZEGO dla Ciebie i dla Kubcia! PIESIO POPROSTU PRZEPIEKNY! Masz zlote raczki kochana! Male pytanko jak wykonalas mase cukrowa? czy moze kupna gotowa? BUZIOLKI
Moi Drodzy przepraszam ale was rozczaruję. Robiłam zdjęcia ale telefonem. Na dodatek rabata do uzupelnienia wiosną o nowe róże i trawki. Na razie było wielkie rwanie chwastów.... Nie wiedzialam już co tam rosło..., wykopywanie irysów, które już prawie nie kwitły ze starości...., wkopywanie bukszpanow w jednej liniii
Było tak
Stożek cisowy - prezent dla teściowej - był wkopany w sierpniu
Tak wygladałem - tylko kopara mi opadła niżej, a oczy wylądowały na ekranie
Madżenki potwór przy tej rozplenicy wysiada....
Nie wiem co jej dajesz, ale nie dawaj jej już nic....chyba, że chcesz domek zasłonić?
Mirka, fajnie poznać kogoś bliskiego. dzięki za gratulacje i zapraszam na ucztę dla oczu.
Bogdziu, wiedziałem że będzie ptaszek albo motylek, wielkie dzięki za pamięć
Witam Cię Justynko, miło jest słyszeć że moje fotki się podobają.
To teraz ja pokaże swoje kfiatki selery, marchewka, cebula, pietrucha wszystko gigantycznych rozmiarów.
Więc ja bym to widział tak:
Oczywiście Thuja 'Danica', żurawki 'Creole Night' i 'Marmalade' lub coś podobnego, Turzyce włosistą i ptasie łapki, wrzosy i wrzośce (problem z glebą), hosty, można by też w niektóre miejsca jednoroczne jak begonie... hmm co by jeszcze ewentualnie... dziś mam przeciążony umysł No i dodałem jeszcze wierzbę całolistną 'HN'
Aniu, Haniu, Karolciu, Dzięki za gratulacje i piękne kwiatuszki. Haniu, szybkiego powrotu na FO. Aniu moje wszystkie szaleją prócz tatarskiego. Stronki na pewno będą czas musi się znaleźć. Karola , ładna ta nowa różyczka.
Witam odwiedzających. Elizo, bardzo lubię te jesienne kolory, więc musi być dużo drzew i krzewów, za iglakami nie przepadam gdyż są zbyt monotonne. Na pewno jest przy nich mniej roboty co przy liściakach ale grabienie liści to moje ulubione zajęcie, zbieram je do worków i palę nimi w specjalnym piecu do bożego narodzenia, więc korzyść podwójna. Z roku na rok jest coraz ładniej bo drzewa większe. Od tego roku postawiłem jeszcze na trawy bez których jesienny ogród dużo traci. Jeśli lubisz takie klimaty to wpadaj jak najczęściej. Sebku, jak poszukiwania jesieni ? Na pewno spotkałeś, przynajmniej u nas widać ją wszędzie.
Witaj,fajne jesienne klimaty u ciebie,Gratuluję setnej stronki.