A teraz? Kiedy ten miesiąc minął? Jak szybko i bardzo wszystko się zmieniło.
Nesko co u ciebie słuchać dawno cie tu nie bylo pozdrawiam Aniu dzięki za pamięć. Niestety mam wrażenie, że doba się skraca. Praca, dom remonty, zajęcia dodatkowe dzieci. Ostatnio z niczym nie mogę zdążyć. W ogrodzie nie ma co pokazać, bo wiele zniszczyli robotnicy. Na każdym kroku trzeba nadzorować ekipę remontującą. Zaglądam do Waszych ogrodów tylko nie zawsze zostawiam po sobie ślad. Kasiu nie martw się bałaganem robotnicy przecież kiedyś skończą i będziesz mogła działać w ogrodzie, a roślinki odrosną Też mam mały remont. naprawialiśmy dach i musiałam usunąć ze ścian budynku dzikie wino bo wszędzie się wciskały jego macki moje dzieci już duże i samodzielne, a też nie mogę nadążyć z robotą, coś spowolniałam nie przejmuj się życzę spełnienia realizacji pozdrawiam
Nesko co u ciebie słuchać dawno cie tu nie bylo pozdrawiam Aniu dzięki za pamięć. Niestety mam wrażenie, że doba się skraca. Praca, dom remonty, zajęcia dodatkowe dzieci. Ostatnio z niczym nie mogę zdążyć. W ogrodzie nie ma co pokazać, bo wiele zniszczyli robotnicy. Na każdym kroku trzeba nadzorować ekipę remontującą. Zaglądam do Waszych ogrodów tylko nie zawsze zostawiam po sobie ślad.
Nesko co u ciebie słuchać dawno cie tu nie bylo pozdrawiam
jednym słowem zima ! zaskoczyła nie tylko drogowców ....mnie też !