Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

JulkAd 14:52, 08 gru 2012

Życzę udanych zakupów...pozdrawiam ...pod górkę ostatnio mam
Madzenka 16:54, 08 gru 2012

Witam serdecznie!!!
Dzisiaj bardzo wcześnie zaczełyśmy. Z lekkim spóźnieniem ale o 8.15 zaczęlyśmy szaleć na giełdzie. Podkłady do wiankowania kupione, wstązki, zodoby w kolorze wina, czerwieni. Resztę kolorów każdy indywidulanie musi dokupić.
Ogród obfocony, choinka do dekoracji przed domem zakupiona, prezenty dla dziadków kupione, dom rękami córki posprzątany, kawka po obiedzie wypita.... Ufff ale się dzisiaj nabiegałam.
Dzieki Noemi zakupiłam sobie bombki a właściwsze określenie bomby na choinkę!!!! 12 cm. Noemi poparła mój pomysł na choinkę w domu i przed domem i mocno pilnowala aby zbyt grizwoldowo nie było....
Dzięki Madzia za przesymatyczny poranek
Madzenka 16:59, 08 gru 2012

Monitka - z Noemi już mi wiankowanie nie straszne
Anieszka - GPs wyrzucił mnie niemal bezblędnie, sama się zdziwiłam że tylko raz Madzię o drogę pytałam
Beatko - na relację piernikową padn tylko choinkę przd dom ubiorę
Zaczarowana Agnieszko - przecież my w Poslce a nei Angli żyjemy to temperatura w dzień -12 stopni tonic dziwnego... Więc nie Twoja wina tylko klimatu
Ania Asc - gdy startowałam. 7:30 z domu było -12 stopnai, na poludniu wroclawia -14,5 stopani, w najcieplejszym momencie -7 .... Brrrr kiedy nadejdzie lekkie ocieplenie ??
Irenko - oj tak napierw z Madzią szalałam a potem z M i córcią.
Julka i ja pozdrawiam w tę mrożną porę !
an_tre 17:19, 08 gru 2012

Marzenko życzę twórczego i miłego wiankowania pozdrawiam i czekam na relację
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Enya73 17:29, 08 gru 2012

Dziewczyny wspaniale przygotowane
U nas było dziś -11stopni, ale ładne słoneczko świeciło cały dzień Przed zachodem słońca poszliśmy jeszcze na spacer z psem i po witki brzozowe. Relacja z tworzenia wianka brzozowego krok po kroku, specjalnie dla Was będzie dziś wieczorem lub jutro rano

Pozdrawiam, miłego wieczoru Buziaki dla Zdolnoślązaczek
gusiarz 17:35, 08 gru 2012

Marzenko - zdradź proszę przepis na tę cytrynówkę - ja na malinówce się grzeję jak na razie... Pozdrawiam GORĄCO - u nas -12 stC łokropnie zimno
baraga1904 17:41, 08 gru 2012

o...! czytam Was kochane dziewczyny, sama w domu ....słomiana wdowa ...i przypomniało mi sie ...mam włoskie limoncello...
....dzięki Tobie Marzenko w poniedziałek na joge się wybieram ....robię rekonesans bo nie wiem czy dam radę ... jak coś to spasuję...ale nie mogę uprawiac sportów więc może chociaz delikatnie się porozciągam.. zdam relację jak się nie połamię...

...pozdrawiam ciepło
Urszulla 18:19, 08 gru 2012

Poczytałam więc czekam na efekty zakupów w domu i w ogrodzie
Tess 18:25, 08 gru 2012

A ja na zimowe zdjęcia czekam. I czekam... I czekam...
Sebek 18:29, 08 gru 2012

Już się nie mogę doczekać tych wielkich bombek Mnie kuszą też takie wielkie - chyba nawet też 12-ki, ale sztuka 2.40 - toż to szok jest!