Irenko będzie dobrze - mi też jeden brązowieje ...
Mirko Twój ogród za 6 lat będzie znacznie łądniejszy niż mój-bo skoro tutaj trafiłaś, to unikniesz masę błędów i niepotrzebnych wydatków.
Marzenko no plan jest taki ,aby cisy stworzyły szczelną ścianę - myślę że za rok będzie bardziej efektownie
Aga z Allegro kupowałam 3lata temu i już ten sprzedawca nic nie sprzedaje.Musisz obserwować jakie są oferty,śledzić komentarze i ryzykowac-ja tak zrobiłam i chwalę

Jeżeli chcesz sadzić szczelny żywopłocik, to ja bym kupiła te po 3.5 i posadziła głębiej(są łysawe).
Sprawdzę je w tym tyg.jak chcesz i umówimy się na priv.
Odnośnie spotkania - nie dam rady być
Marto pytasz o żurawkę? Kupiłam bez etykiety i prawdopodobnie jest to Żurawka Marmalade.
A czosnek to nie szczypiorek

tylko Allium senescens montanum var. glaucum.
Mira zgadzam się z Tobą w 100% - mimo to ja tam lubię zaglądać i "polować" bo ceny są przyjazne.A co do jakości to zależy co - kupiłam tam wiele drzewek,hortensji,Wiąza Camperdowni który w innych szkółkach kosztował około300zł a ja dałam 160 - więc sama widzisz.Oczywiście wybór jest ograniczony jeśli chodzi o ilość roślin i czasem ciężko kupić hurtem...Denerwuje mnie to bo potem łatam i łatam po pare sztuk
W Krakowie też wybór wiekszy ale do Batko mam bliżej
Może polecisz mi jakieś Twoje ulubione centra?