Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Welka 20:14, 30 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Ja swoje suszę albo w piekarniku, albo na grzejniku. W zależności od tego czy mi się spieszy, czy nie. Pokaż swoje, jestem ciekawa jak Ci wyszły, bo każdy ma inną rękę.
Pozdrawiam

Z grzejnika Karol je zabierał, musiałam użyć piekarnika. Chwilowo takie blade i bez koloru, ale później cyknę zdjęcie, choć zbyt wiele nie oczekuj od mojego talentu
eliza3 20:26, 30 lis 2012

malgocha1960 napisał(a)
Elizo,ale zdolniacha z ciebie,podziwiam ludzi,co mają zdolności plastyczne.Ja jestem niestety antytalent.Wnusia przesłodka,szkoda tylko,że nie mozesz na codzień widzieć jak rosnie.

Dziękuję Małgosiu, ale zdolniacha to za duże słowo... takie tam prace ręczne, aby palce rozruszać. Kiedyś dziergałam, haftowałam, trochę szyłam... ale w czasach kiedy nic w sklepach nie było.
Teraz wszystko już można kupić, ale własnoręcznie zrobiony drobiazg zawsze cieszy bardziej, bo oddajemy mu trochę swojego serca.
akanta 20:28, 30 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Dubelek się zrobił, więc może janiołki bardziej świąteczne w kolorze biało-czerwonym

Elizko -jakie cudne te aniołki,masz talent nie tylko do ogrodu ! Takie ozdoby lubię .Czy masz jabłoń kwiecistą ? Ja bym jej jabłuszka pozawieszała razem z nimi i piękna rustykalna choinka .
eliza3 20:28, 30 lis 2012

Ewelinka231281 napisał(a)

Ja swoje suszę albo w piekarniku, albo na grzejniku. W zależności od tego czy mi się spieszy, czy nie. Pokaż swoje, jestem ciekawa jak Ci wyszły, bo każdy ma inną rękę.
Pozdrawiam

Z grzejnika Karol je zabierał, musiałam użyć piekarnika. Chwilowo takie blade i bez koloru, ale później cyknę zdjęcie, choć zbyt wiele nie oczekuj od mojego talentu

Oj tam, oj tam na pewno są fajne, bo przede wszystkim Twoje
akanta 20:31, 30 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Zdjęcie jest z lata, ale dopiero wczoraj je dostałam, więc postanowiłam się pochwalić z tej radości...

Sliczna lalunia ta twoja wnusia,pewnie po babci ...
eliza3 20:44, 30 lis 2012

Akanto niestety nie mam jabłuszek, ale ten pomysł bardzo fajny. Te zawisną koło kominka, bo są zbyt duże na choinkę, Jeszcze wianek mam w planie zrobić...
Uwielbiam robić dekoracje, może nie zawsze efekt jest zadowalający, ale to zawsze świetna zabawa.
Pozdrawiam
Welka 20:46, 30 lis 2012

Wrzuciłam u siebie moje blade aniołki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2098-typowo-nieogrodowiskowy-ogrod-eweliny?page=81#post_3
eliza3 20:49, 30 lis 2012

akanta napisał(a)

Zdjęcie jest z lata, ale dopiero wczoraj je dostałam, więc postanowiłam się pochwalić z tej radości...

Sliczna lalunia ta twoja wnusia,pewnie po babci ...

Po rodzicach... oboje niczego sobie... ale dzieci przecież zawsze śliczne
nieszka 20:50, 30 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Dubelek się zrobił, więc może janiołki bardziej świąteczne w kolorze biało-czerwonym

O rany!!! Jaka zdolniacha z Ciebie!
To forum to naprawdę pełne talentów
eliza3 20:59, 30 lis 2012

Nieszko sól i mąkę masz, więc do roboty, Ewelinka już swoje piekarniku suszy, właśnie oglądałam...