Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

popcorn 20:20, 30 lis 2012

Krysiu a pokażesz proszę tę piramidkę? podoba mi się... duża rośnie??
pozdrawiam!
malgocha1960 21:02, 30 lis 2012

Krysiu,ja mam w salonie panele drewniane w dodatku ciemne.Przy dwóch psach to jest horro.Teraz sa płytki drewnopodobne,które trzeba dotknąć,zeby stwierdzic czy to drewno.Panele moje jak psy doniszcza na pewno położe te płytki - woodentic sie nazywaja,są w kilku kolorach.Popatrz sobie w necie,one sa z Paradyża.

Krys 19:04, 01 gru 2012

malgocha1960 napisał(a)
Krysiu,ja mam w salonie panele drewniane w dodatku ciemne.Przy dwóch psach to jest horro.Teraz sa płytki drewnopodobne,które trzeba dotknąć,zeby stwierdzic czy to drewno.Panele moje jak psy doniszcza na pewno położe te płytki - woodentic sie nazywaja,są w kilku kolorach.Popatrz sobie w necie,one sa z Paradyża.

Gosiu pięknie dziękuje ,musze pojechac do dużego sklepu i zobaczyć
Bogdzia 19:22, 02 gru 2012

Więc nadal działacie , no tak dom pod dachem to przez zimę też mozna coś zrobic a na wiosnę słyszałam ze masz już zamieszkac.Super tempo.
Krys 16:45, 03 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Więc nadal działacie , no tak dom pod dachem to przez zimę też mozna coś zrobic a na wiosnę słyszałam ze masz już zamieszkac.Super tempo.

Bożenko mamy już w domu ogrzewanie i wylewki ,wiec jak wyschna mozna działać dalej.Sprzedaliśmy mieszkanie w bloku wiec dalej możemy działac .Mieszkamy dzięki życzliwej osobie bliziutko działki .(Ania P buziaczki)
Teraz trudne wybory co i jakie ,ale bedzie ok pozdrawiam
Bogdzia 16:51, 03 gru 2012

To dobrze ze mieszkacie blisko bo możecie nadzorowac roboty.W tej chwili najwięcej bedzie pracy bo różni fachowcy , rózne rzeczy do kupienia ale jak jest ogrzewanie to cała zimę mozna pchac robotę do przodu a na wiosnę zamieszkac. I tego Ci zyczę.
Milka 16:58, 03 gru 2012

Ale super, że już tyle zrobione, powodzenia
Krys 17:39, 03 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
To dobrze ze mieszkacie blisko bo możecie nadzorowac roboty.W tej chwili najwięcej bedzie pracy bo różni fachowcy , rózne rzeczy do kupienia ale jak jest ogrzewanie to cała zimę mozna pchac robotę do przodu a na wiosnę zamieszkac. I tego Ci zyczę.

Dziękuję Bożenko
Krys 17:39, 03 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Ale super, że już tyle zrobione, powodzenia

Irenko Ty u mnie ja u Ciebie ; dziękuję
Milka 11:23, 07 gru 2012

Zaglądam, co tam nowego w domku...jak ja lubię taki etap, jest twórczy, bo jak trzeba odświeżać i odnawiać jak u mnie...to już nie bardzo; malowanie urasta do problemu wielkiej rangi, jak pomyślę o ściąganiu wszystkich bibelotów i pierdółek!
Pozdrawiam Krysiu