Bardzo proszę o poradę. Trawnik siany tego roku ma coraz więcej takich plam. Dla mnie choroba grzybowa, tylko co robić i czy w ogóle teraz cokolwiek robić?
nie, wysiewasz w kwietniu na sadzonki jak urosną wsadzasz na grządki i korzystasz od listopada do marca tak samo jest fajna kapusta toskańska miałam ją też można do mrozów korzystać i ciekawą ma fakturę liści znalazłam na naprędce bukiet z nią
Witam serdecznie.Wdepnęłam na chwilkę.
Piękne te kwiatuszki
Wszystkie.
Rododendrony zdrowiutkie jak marzenie.
Zastanawiam się kiedy zdecydujesz się je rozsadzić,bo gęściutko,gęściutko...
Tak jak ja i dlatego zaglądam a wiesz co lubię (powyżej cytaty zdjęciowe) i ....... no są poślizgi na glinie jak deszcz pada.
A ja też chcę do Was ale ...... za daleko.
Jolu,jak bedziesz w moich stronach,serdecznie zapraszam.Nasiona aksamitek zbierałam to podziele się z toba.
U mnie dzisiaj leje mocno.Dla kwasolubnych to dobre przed zimą,nie ma co juz pewnie liczyc na piękną pogodę,a znowu mam pełno liści z lasku brzozowego.
Anulka, ależ cudne!... wiosną kupiłam bordowe, ale jeszcze nie zakwity u mnie.. ciemierniki kojarzą mi się z moją babcią.. zawsze je miała w ogródku.. teraz i ja je mam ale bordowe, a nie białe.. muszę do Lidla skoczyć
Z racji tego, że domków dla dzieci w ogródkach dużo powstaje, mam i ja
Co prawda nie willa, ale Monsz obiecał, iż będzie dobudowywał ...
A dzieci zadowolone i pełno przez cały sezon w ogródku ich mam
Hej Magdo!
nie wiem czy śliwa to dobry materiał na drzewko szpalerowe... ale spróbować zawsze można! Grusze, brzoskwinie, morele, jabłonie tak, reszta=?