Zima 2012
A wydawało się, ze caaaaałe lato sadziłam..... Chyba wtedy miałam największy kryzys.... i trafiłam na ogrodowisko
I znów miałam kryzys jak zobaczyłam te pięknezielone ogrody i moje marne roslinki....
I ja u Ciebie. A odzywam się, jak się nie mogę powstrzymać, zamiast och i ach.
Ostatnio podziwiałam tortowy kapelusz Gosi i Twoją poezję na ten sam temat.Ach !!!
Czasem też zrobię zdjęcie pt. kąpiel ptaków, ale Twoje są piękne, a moje takie.Pozdrawiam.
Agatko ja też podglądałam Twój ogródek. Miałam już jedną podpowiedź żeby posadzić wiśnię Umbraculifera ale przeglądałam zdjęcia na internecie i ona rośnie bardzo duża wydaje mi się że nie pasowałaby na tym moim wjeździe. Sama niewiem. A z drugiej strony podobają mi się te drzewka np tu na tej kompozycji z ogrodu Sylwi.
Ja też jestem początkujący ogrodnik i ciesze się bardzo że znalazłam tę stronkę z ogrodowiskiem. Tutaj są tak życzliwi ludzie że podpowiadają, doradzają i można wiele rzeczy podpatrzeć.
Andzka, serdeczne gratki i zyczenia najzieleniejszych cudownosci
To masz przed soba wspanialy dzien Pracowity, ale wspanialy. Juz nie moge sie doczekac fotek. Strasznie jestem ciekawa tych cisow Zywo mnie temat interesuje
Dzięki za wyjaśnienie, też tak myślałam, choć żadnej z tych roślinek nie mam. Pozdrawiam.
Dzisiaj tak kwitnie chryzantema różowa (kwitnie tak od kilku lat).
jesień 2010 - w środku gotowe, na zewnątrz porządkujemy, posadzona magnolia szt 1, żywopłot grabowy i obwódki bukszpanowe pod rabaty lawendowo wiśniowe