Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?
22:13, 26 lis 2012
A podświetlenie od dołu też sobie zaplanowałam. W tych trzech brzozach koło stolika. Chce je jakoś od dołu podświetlić.
Mam taką fajną ścianę i pomyślałam sobie że może przykleić na niej lustro ??? Co wy na to ???
Zakątek ten na pewno muszę ozielenić na wiosnę , bo teraz strasznie zrobił się smutny, więc może jakieś ciurkadełko i lustro ????
![]()
Elizo, aniołka obejrzałam. Jest śliczny. Żurawki nie znam. Mam ich kilka w ogrodzie, ale chyba tylko trzy są znane z odmiany. Byłam kiedyś na targach ogrodniczych i zobaczyłam ile jest odmian żurawek, w głowie się nie mieści. I pojawiają się stale nowe odmiany. Twoja jest ładna, bo nie jest nudna, cały czas się zmienia.
No to wprawdzie z opóźnieniem, ale wielkie gratki za 2 lata obecności na forum i upiększania ogrodu i wielkie uznanie dla cynii
![]()
![]()
Aniu, co to za kwiaty. Widzę je w ogródkach niedaleko mojego domu, ale ja ich nie znam.?
Irysy u mnie sie rozmnażają jak szalone. Już je w każdym kącie ogrodu mam. Uwielbiam jak kwitną tylko potem ciężko mi tolerować liście..
![]()
![]()
![]()