Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 20:03, 26 lis 2012

wadol napisał(a)
Moje gratulacje na 100 stronkę. Mój ogród jeszcze w powijakch, nie mam porządnego kwiatka do wklejenia ale gratuluję serdecznie.
Dorota

Witam nowego gościa .Nie tylko twój ogród jest w powijakach mój również W sumie to się cieszę bo razem zaczynać zawsze rażniej .Odwiedzę cię z pewnoscią.
dorkow0 20:10, 26 lis 2012

Pisałaś kiedyś, że będziesz mieć ogród naturalny. To pewnie i romantyczny styl będzie Ci pasował... Dziewiętnasty wiek i piękne ogrody, formowane na naturę... Tak sobie myślę, że Tobie się uda zrealizować takie zadanie... A kolory masz już w głowie, jestem pewna, tak samo jak tego, że będziesz się ich trzymać... Domek masz urokliwy, ale to Ci już pisałam w którymś poście...
Bogdzia 20:12, 26 lis 2012

Dajanko spóźnione gratulacje 100-stronkowe i życzenia żeby Ci ogród rósł i kwitł jak najpiękniej.

dajana 20:14, 26 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Dajanko, i strzeliła pierwsza setucha
wielkie gratki i serdecznie pozdrawiam

Co ja się ciebie naszukałam Irenko ,,już myślałam że mam omamy a ty faktycznie mnie odwiedziłaś Pierwsza setka jakaś szczęśliwa bo tylu gości mam dzisiaj jak nigdy Wyrobić się z pisaniem nie mogę .Bardzo dziękuję Irenko ja wciąż cie widuję, no chyba bym nie przesadziła pisząc ze prawie u wszystkich .Towarzyska jesteś kobitka i zawsze uśmiechnięta A ja ci gratuluję dobrego towarzystwa ,podróży ,zakupów no i wizyty u Danusi .Przywitano cię z mężem iście po królewsku .Ty wiesz u kogo gościć he,he .Pozdrawiam cię serdecznie Może wpadniesz do mnie przy następnej setce . dziękuję kwiatuszki śliczne wiem nawet gdzie je widziałam .Buzka
dajana 20:20, 26 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Dajanko spóźnione gratulacje 100-stronkowe i życzenia żeby Ci ogród rósł i kwitł jak najpiękniej.

Czy to dziewanna Bożenko? taka rosła mi za płotem a ja wciąż ją podziwiałam Sama się wysiała ,,żółtego nie lubię ale dziewanna jest wyjątkowa Uwielbiam wszystkie dzwoneczki malwy też bardzo lubię.Kiedy go stworzę musi kwitnąc no chyba ze ktoś ukradnie Słońce co raczej nie jest możliwe .Buzka Bożenkio ,ogromne dzięki
akanta 20:37, 26 lis 2012

Danusiu widzisz jak wielu masz gości ,trudno się do ciebie dostać więc spokojnie czekam w kolejce i gratuluję ! Niestety nie mogłam być pierwsza,Aga w ostatnich dniach trochę gorzej się czuje.Ale myślę,że dzisiaj będę miała spokojny wieczór.Dla ciebie .....uściski i życzenia jeszcze wielu wspaniałych gości !

dajana 20:43, 26 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Pisałaś kiedyś, że będziesz mieć ogród naturalny. To pewnie i romantyczny styl będzie Ci pasował... Dziewiętnasty wiek i piękne ogrody, formowane na naturę... Tak sobie myślę, że Tobie się uda zrealizować takie zadanie... A kolory masz już w głowie, jestem pewna, tak samo jak tego, że będziesz się ich trzymać... Domek masz urokliwy, ale to Ci już pisałam w którymś poście...

Z tymi określaniami stylów to ja nie bardzo się orientuję..Nawet nie wiem jak nazwać swój ogród .Mam go w głowie on chyba będzie mieszanką stylów troszkę angielski ,naturalny ,romantyczny .nie wiem co jeszcze .Jednego jestem pewna ,,nie braknie w nim róż .powojników ,piwonii pięknych traw szczególnie przy lesie Fontanny romantycznych ławeczek ,lawendy ,perowskiej szałwi hortensji kamiennych dróżek pergoli chabrów ,maciejki (uwielbiam jej zapach )To jedynie tyci tyci ułamek mych roslin Jesteś zaprawiona w boju więc wiesz juz mniej więcej co zamierzam A co wyjdzie zobaczymy Dorciu
dajana 20:59, 26 lis 2012

akanta napisał(a)
Danusiu widzisz jak wielu masz gości ,trudno się do ciebie dostać więc spokojnie czekam w kolejce i gratuluję ! Niestety nie mogłam być pierwsza,Aga w ostatnich dniach trochę gorzej się czuje.Ale myślę,że dzisiaj będę miała spokojny wieczór.Dla ciebie .....uściski i życzenia jeszcze wielu wspaniałych gości !

Przykro mi że Agusia niedomaga Aniu ,,miejmy nadzieję na szybką poprawę .Zrobiło się chłodniej okres bardziej podatny na zmiany w organizmie.Zawsze robi mi się cieplutko w duszy kiedy cię widzę ,to sie nie zmieni bez względu na ilośc gości .Dzisiaj jest ich sporo to chyba jakieś czary zadziałały he,he.Zerknij proszę na Bożenkę mojego nowego gościa To twoja koleżanka po fachu Aniu ,,odwiedż ogród ,,bo tam jest kawałek twojego świata Ja tymczasem muszę wyjśc z Moli na krótki spacerek Wrócę
akanta 21:57, 26 lis 2012

dajana napisał(a)

Przykro mi że Agusia niedomaga Aniu ,,miejmy nadzieję na szybką poprawę .Zrobiło się chłodniej okres bardziej podatny na zmiany w organizmie.Zawsze robi mi się cieplutko w duszy kiedy cię widzę ,to sie nie zmieni bez względu na ilośc gości .Dzisiaj jest ich sporo to chyba jakieś czary zadziałały he,he.Zerknij proszę na Bożenkę mojego nowego gościa To twoja koleżanka po fachu Aniu ,,odwiedż ogród ,,bo tam jest kawałek twojego świata Ja tymczasem muszę wyjśc z Moli na krótki spacerek Wrócę

Bywam ,bywam Danusiu u Bożenki ,podziwiam stale.
krisec 22:07, 26 lis 2012

Wczoraj zapychałem się U Ciebie Twoją pyszną szarlotką!!!, a tu już 104 strony, pędzę z kwiatuchem, gratuluję.