Gosiu piękne ... trzeba mieć oko i obiektyw żeby złapać taką chwilę ... nie naparzę się chyba szybko
u nas 40 stopniowa gorączka oznaczała z reguły anginę ... 3 dni gorączki bez uzasadnienia i dopiero 4 ... czasami 5 dzień wywalało czopy na gardełku ... też mija ... jak nie spanie ... ale męczy i martwi ... trzymaj się Gosiu ...
padało do nocy ! duuużo śniegu jest, roślin kompletnie nie przygotowałam
ale pewnie szybko się roztopi, bo jest +1
wczoraj udało się mojemu M i synkowi zamocować drugi karminik, dzięki czemu dzisiaj , w tym śniegu sikory mają śniadanko iście królewskie ! ruch u nas jak na Marszałkowskiej od rana w obu karmnikach
cudny widok !
latają jak szalone w te i wewte, ale pojawił się też wróg
Witam!
Moje dzieci nie znają litości, niby wstały tak samo, ale ta 6 na zegarku mnie ścięła. Nie lubię przestawiania zegarków. Na dodatek za oknem troszeczkę białego, czyli już pewnie koniec pięknej jesieni.
Oglądałm dzisiaj piękne dzwonki u "poziomki" i przypomniałam sobie ,że latem zawitał do mojego ogrodu nowy biały dość wysoki gość.
Nieopodal rosną jeszcze inne i z pewnością ilość ich gatunków wzrośnie bo pasują do mojego ogrodu.
Witaj Aniu, powiem Ci że dużo nie brakowało. Oj jak zazdroszczę że nie masz śniegu, trza było wskoczyć w kozaczki bo w adidasy śniegu się nabierało, normalna zima jest zaraz pokaże co się u mnie dzieje.