Mirka witam przeglądam twój wątek i dużo tu info odnośnie bodziszkow.
Kupiłam w zeszłym roku czerwonego krwisty i Rosanhe.
I jestem przerażona rozrostem Rosannerobi się wielki, ale nie ma tyle kwiatów jak to pokazują ja fotach.
Czy ten twój przy róży dobrze kwitnie. Tak się zastanawiam czy nie jest on przereklamowany.
Jego badyle mają po pół metra. Zresztą u ciebie na tej fotce też specjalnie kwiatków nie widać. Czy będą kwitły.
Dzielone tydzień temu bodziszki korzeniaste mają się bardzo dobrze.Na początku były zdechnięte ale teraz ok
Miałyście rację że są nie do zdarcia
Szałwia Caradonna kończy na tej rabacie kwitnąć.
Trawniki jutro do koszenia.Czwartek i piątek będę podlewać zraszaczem ,bo upały idą a popadało wczoraj i dziś bardzo mało...ech
Zajrzałam do moich świerczków serbskich i jestem w szoku jak urosły
Te beznadziejne lilaki co mi przysłali to nie są Dark Purple.Ale jestem wkurzona.Nie dość że sprzedają badziew to jeszcze odmiana się nie zgadza,wrr !
Karola podziwiam i kibicuje prawie codziennie.
Ty nie bądź mądrzejsza od fachowców stemple muszą być. Równolegle rozłożony ciężar.
Mam kieluchowca ale ok 30 cm dosyć dobrze rośnie maciupki był. Jeszcze pewnie długo nim się kwiatów doczekam. Ale jestem cierpliwa. Na kwiaty tulipanowca czekam 12 lat już bliżej niż dalej
Mgdusko, ten widoczek dajemy na fototapetę, klimat uroczy. Fajnie, że wypoczęłaś (forum czekało cierpliwie , powroty do ogrodu po przerwie zawsze są tak ekscytujące i za sekator chwyta człowiek na zmianę z aparatem ale nie, Ty byłaś bardziej zorganizowana, najpierw praca, potem aparat i relaks Róże dają niesamowity pokaz, Constance - mogę sobie wyobrazić to uczucie zapachu, ona kwitnie tylko raz, prawda? Jak długo ten pokaz trwa u Ciebie?
Co to za urocza roślinka? W ogóle te bujności, kolory i zieloności zachwycające, nawet lwie paszcze cudne. Jak się ma Twoje Bupleurum?