Danusiu to prawda a jaki to z niego łobuz i cwaniaczek jest a to jego ulubiona zabawka, córki wałek do włosów uwielbia jego gryść i lata z tym wałkiem w zębach po całym domu Takiego kota to jeszcze nie miałam
Jestem załamana w tym sezonie Betaluxami. Od momentu wystawienia na zewnątrz opadają prawie wszystkie kwiatki
Wilgotno mają. Teraz nawet korą obłożyłam donice żeby nie traciły szybko wilgotności ziemi. Muszę sprawdzić ph. Oprysk fosforem i potasem robiłam dwa tygodnie temu i nie ma poprawy. Muszę jeszcze raz mocniej opryskać. Nie wiem o co chodzi ale obstawiam zbyt dużą wilgotność powietrza i gniją.
Jak Ty to robisz, że wszystko tak pięknie, wcześnie i obficie kwitnie. Moje liliowce dopiero rozważają, czy w tym roku zakwitną, a u Ciebie w pełnej krasie. Gaura Ci też kwitnie, czy te białe kwiatuszki to coś innego?
Powojnik na pergoli/bramce, to ten, który mi się podobał, czy kolejny do podobania? Prześlij mi proszę namiary na źródło powojników - muszę kupić koniecznie.
Serio uważacie, że to nie będzie nadźgane???
Ten trawnik nam tam do niczego potrzebny nie jest. Dzieci małych nie ma, na wnuki się nie zapowiada. Może być i wyspa.
Jeszcze jedną fotkę wrzucam. Zrobiłam dziś z kamery - ciut inna perspektywa.
Lidka, nasadzenia płotowe są daleko A wąż był akuratny