Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:58, 02 wrz 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

pilates ! dla brzucha i postawy .... to coś dla mnie!!!! a ja się na jogę zapisałam, och ....

z jogą próbowałam ale oni tam strasznych rzeczy wymagają ... ... chytrze sobie wymyśliłam, że uelastycznię się na pilatesie i potem na jogę ... przy mojej frekfencji ćwiczenia w ogóle na jogę trafię jako najstarsza z ćwiczących w historii

oj tam, oj tam! ja sobie pochodzę, a co! choć nie wiem czy dam radę..... skurcz mnie ostatnio złapał, ale pan zapalił w kominku (to raz), ma być niania do dzieci (to dwa) i to dwa mnie baaardzo przekonuje, bo co ja z moim łobuzem bym zrobiła....
Iza, grunt to robić cokolwiek
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:54, 02 wrz 2012

Do góry
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:49, 02 wrz 2012

Do góry

Spotkanie u Anuli WN - wrzesień 2012 21:47, 02 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

/quote]

Chwalą cie tu i chwalą
Takie sobie te buszkpaniki z miskantami
Takie widoczki wszędzie ......... będą za rok!!!! Pokopiujemy Cię starsznie!!!!
Potworze jak możesz ukrywać takie zakątki!!!!! Idę storpedować Twój wątek z prośbą o zdjęcia

Marzenka...sama targałaś te bukszpanki! a cała rabata - pomysł Danusi ja za nic bym tego tak nie wymyśliła..... ! i kopiujcie ile chcecie, wszak po to się tu chwalimy swymi ogrodami
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:46, 02 wrz 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
pilates ! dla brzucha i postawy .... to coś dla mnie!!!! a ja się na jogę zapisałam, och ....

z jogą próbowałam ale oni tam strasznych rzeczy wymagają ... ... chytrze sobie wymyśliłam, że uelastycznię się na pilatesie i potem na jogę ... przy mojej frekfencji ćwiczenia w ogóle na jogę trafię jako najstarsza z ćwiczących w historii
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:45, 02 wrz 2012

Do góry

Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 21:45, 02 wrz 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Chyba znalazłam sama perłówkę ALe opowiedz coś o niej.

kraania napisał(a)

Jeszcze ta mi się podoba, co to za trawa?

Agnieszko perłówka jest śliczna, dość wcześnie odbija po zimie - wtedy jest zieloniutka. Teraz jesienią jest już przebarwiona - żółto -zielono-czerwona. Wadą (a może zaletą?) jest to, że się rozsiewa. Ale i tak z niej nie zrezygnuję. Na tym drugim zdjęciu jest polecany przeze mnie śmiałek darniowy.

majkel0326 napisał(a)
Kraniu,czekam na nowe zdjęcia twojego ogrodu i pozdrawiam Cię

Maju ja również Cię bardzo serdecznie pozdrawiam. Mam popsute dwa aparaty, ale coś wymyślę i będą nowe zdjęcia. Zapraszam Cię też na relację ze spotkani objazdowego, bo tam jest dużo zdjeć z mojego ogrodu: https://www.ogrodowisko.pl/watek/2291-spotkanie-wrzesien-2012-u-kraanii

ozz
witam Cię serdecznie i obiecuję,że przy najbliższej okazji pokażę i opiszę swoje trawki.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:38, 02 wrz 2012

Do góry
A tu moje wrzosiki w towarzystwie Metasekwoji 'Litlle Creamy'

I jesienna dziewczyna z jarzębiną. Wczoraj w deszczu

Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:36, 02 wrz 2012

Do góry
A skoro jesteśmy przy makach, to mój ulubiony widoczek

Spotkanie u EwyG - wrzesień 2012 21:32, 02 wrz 2012

Do góry
Wspaniałe detale

jutro resztę spróbuje , mam problem z wgrywaniem zdjęć
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:31, 02 wrz 2012

Do góry
Spotkanie wrzesień 2012 u Kraanii 21:31, 02 wrz 2012

Do góry
Urzekające wrzosowisko zdobi przy samym wejściu do domu, w starodrzewiu wygląda rewelacyjnie

reszta jutro bo cosik nie chcą się zdjęcia wgrywać

Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:30, 02 wrz 2012

Do góry

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:23, 02 wrz 2012

Do góry
Izuś, dziękuję Tobie i Twojemu mężowi za przemiłe spotkanie!
za czas, który nam poświęciliście, za piękno, z którym się dzisiaj spotkałam, z przecudny (!!!) prezent

Jestem Wami oczarowana ! z przyjemnością będziemy Was odwiedzać
zapraszamy również w nasze skromne progi !

oczywiscie aparat leżał...., a my pochłonięci rozmowami i oglądaniem wszystkiego (ja z rozdziawioną paszczą...) zupełnie zapomnieliśmy o fotkach..... mam zaledwie kilka, zrobione na sam koniec.....

taras jest super! klimatyczny, a każdy szczegół idealnie odpasowany
w dodatku Iza jest szalenie zdolna, dostałam PRZECUDNE pudełeczko, bo Ona robi takie cuda !!! ach umarłam,
bo w dodatku zrobiła je dla mnie ....

wnętrze śliczne ! za zgodą Izy wstawiam fotkę z mieszkanka, bo ma przecudnie !

a ja sobie myślę.....jak dobrze móc spotykać w realu ludzi, których pewnie, gdyby nie ogrodowisko, nigdy bym nie spotkała....

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:17, 02 wrz 2012

Do góry
Joaska napisał(a)

Zdjęcia jak z innej epoki, taki śródziemnomorski klimat mi się przypomina...
Pozdrawiam

czasami Asiu to tu jest jak z innej epoki ... pozdrawiam i musimy tę kawkę kiedyś wypić bo z Kielc do Kielc to jeszcze bliżej
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:15, 02 wrz 2012

Do góry
Kupiłam wczoraj wrzosy i tak się zastanawiam czy je posadzić wzdłuż szpaleru ze Szmaragda Golden Wonder. A co Wy o tym sądzicie?

Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:12, 02 wrz 2012

Do góry

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:12, 02 wrz 2012

Do góry
Pierwszy kłos w rozplenicy japońskiej

A tu potwór w całej okazałości

Rozczochrana rabata w pełni rozkwitu

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:09, 02 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

zaraz odpowiem na pozostałe posty ... ale muszę się podzielić z Wami dzisiejszym przedpołudniem ... bo było wyjątkowe ...

pomiędzy śniadaniem a obiadem miałam gości ... oj i to była uczta emocji i miłych wrażeń ... poznałam Anulę i jej męża ... fantastyczna para ... i mam nadzieję, że Paweł będzie częściej odwiedzał rodzinne strony a tym samym będziemy mogli spędzić razem jeszcze niejedno takie przedpołudnie ... czy popołudnie ...

Aniu i Pawle dziękujemy za tak miło spędzony czas ... było nam bardzo miło ...

Ale miałyście fajne spotkanie !!!! Anula jest super !! A ja mogę tylko patrzec jak Ania mówi, bo jest taka sympatyczna i ma takie piękne oczy, żehipnotyzuje słuchacza I roztacza takie ciepło, ze aż człowiek czuje się zaczarowany!!
Ale powiem Ci Iza, ze nade wszystko zakochałam się w półeczce i pudełku.
Najwazniejsze jednak to mówię - szacun - wyglądasz na zdjeciu klasa!!!! Prawie Cię nie poznałam Nowa fryzura???
O wnętrzu nie wspomnę bo jest super, klimatyczne. Masz talent i dar otaczania się pięknem

hipnotyzuje !!! ... na maksa hipnotyzuje ... i jest jest uosobieniem slów: miła ... sympatyczna ... eteryczna ... subtelna ... nie wiem kiedy minął nam ten czas ... wiem, że za szybko ... zdecydowanie za szybko

co do półeczki - też lubię ... za pudełeczko dziękuję ... a włosy ... umyłam

wystarczą pierwsze 44 sekundy http://www.youtube.com/watch?v=jbDn3PEHNAA
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:07, 02 wrz 2012

Do góry
Uwielbiam ich zapach, niestety to już ich ostatnie zdjęcia...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies