Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

an_tre 23:23, 18 paź 2012

Musi dużo odpoczywać, nabiegał się przy tobie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 23:24, 18 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Na bieżąco nie jestem , nie daję rady, ale cebule widziałam i wiosny u Ciebie będę czekać

Spoko... ja też Tylko w bajakch Bogdzi.... dziewczynki się dzielą na trzy Zresztą moja ulubiona bajka Bogdzi

Bogdziu....... jesteś kochana czarodziejka
Od jutra będzie l tylko lepiej.......... i proszę sklonuj jeszcze mojego M
Mala_Mi 23:33, 18 paź 2012

an_tre napisał(a)

Anuś.. ja od dawna siedzę tylko na tyłku przed kompem.. nawet już nie piszę ile godzin... a resztę śpie... co prawda chłopak sie zmęczył, bo sąsiad wczoraj jeżdził traktorem..... więc rano nawet na króciutki spaceros z panem nie chciał iść... Tak traktor to jedyna rzecz oprócz jedenia która go rusza i sprawia, że od razu robi sie młodzieniaszek.... Przed lekami hormonalnymi to jeszcze cieczki tak działały..

A teraz mykam do spania.. od jutra mam dwie pomocnice.... ale będzie sie działo Ja do ogrodu, a klony niech siedzą w pracy ......

Tylko która ja, a który klon..bym się nie przechytrzyła......
an_tre 23:36, 18 paź 2012

asc napisał(a)

Anuś.. ja od dawna siedzę tylko na tyłku przed kompem.. nawet już nie piszę ile godzin... a resztę śpie... co prawda chłopak sie zmęczył, bo sąsiad wczoraj jeżdził traktorem..... więc rano nawet na króciutki spaceros z panem nie chciał iść... Tak traktor to jedyna rzecz oprócz jedenia która go rusza i sprawia, że od razu robi sie młodzieniaszek.... Przed lekami hormonalnymi to jeszcze cieczki tak działały..

A teraz mykam do spania.. od jutra mam dwie pomocnice.... ale będzie sie działo Ja do ogrodu, a klony niech siedzą w pracy ......

Tylko która ja, a który klon..bym się nie przechytrzyła......
to masz dylemat więc idź i prześpij się się z tym problemem
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Martek 23:37, 18 paź 2012

To cyborgi nie klony ,kto teraz będzie nadążał za wątkiem jak się rozpiszą ...?))))))))
Mala_Mi 23:43, 18 paź 2012

Martek napisał(a)
To cyborgi nie klony ,kto teraz będzie nadążał za wątkiem jak się rozpiszą ...?))))))))

Martek..... dziś juz drugi raz leżę na podłodze i duszę sie ze śmiechu I to z Twego powodu........ kocham takie teksty
marzena 23:45, 18 paź 2012

Ania rozmnożona ... in vitro ? będziesz mogła Anka podzielic sobie pracę. między trzy ..
betysia 06:11, 19 paź 2012

Anus....prace dziel miedzy klony a ty do mnie...na kwusie!!!!!
dzisiaj piatek....damy rade!!!!!!!!
sciskam wszystkie trzy...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s
utuliskaj psiunia...da rade chlopina, przy takiej pani...na pewno...musi!
trzymam kciuki!!!!
Mala_Mi 08:22, 19 paź 2012

Betysiu.. masz rację dziś jest piątek.... zrobiłam fotki mojemu klonikowi w promieniach wschodzącego słońca... , bo w oczach zmienia barwy ..ale to potem wstawię.. teraz ...grr
Milka 09:16, 19 paź 2012

asc napisał(a)

Na bieżąco nie jestem , nie daję rady, ale cebule widziałam i wiosny u Ciebie będę czekać

Spoko... ja też Tylko w bajakch Bogdzi.... dziewczynki się dzielą na trzy Zresztą moja ulubiona bajka Bogdzi

Bogdziu....... jesteś kochana czarodziejka
Od jutra będzie l tylko lepiej.......... i proszę sklonuj jeszcze mojego M

Aniu, ty farciaro, masz klony i dzięki temu, możesz wszędzie działać!
buziam