Masz rację , dzisiaj babcie nowoczesne, gdzie te babcie z bajek, otulone szalem z kokiem i robótką w rękach... dawno zapomniane... chyba, że prababcie... moja mama nią jest, ale bez koka i bez robótek ,za to z komórką i na rowerze...
Gdyby moje dziecko nie ociągało się..a wzięło przykład ze mnie to też bym była babcią.... 7 letniego wnuka...... ale dawalibyśmy czadu
Karmi Aga orzechami
a wiewiórek coraz więcej,
już się martwi bo jest jedna,
a ich chyba sto tysięcy.
Gratuluję Bogdziu......... i tych wiewiórek.. jak w Twojej bajce sto tysięcy .... dobra, to tylko bajka... wystarczy tysiąc A na razie tysiąc kolejnych stron...... na dobry początek
I amerykański motylek... rzekomo wielki.... u mego brata takie przesiadują na kwiatkach
Na swojej działce ma wiele drzew liściastych i nie jestem z tego powodu nieszczęśliwa lubię jak się pzrebarwiają i ich szelest pod stopami, a wiosną ich młodą zieleń listków
Brzozy
Oj pewnie, że zobaczę. Mówisz, że masz też macierzankę? Przeczytałam, że nie jest tak delikatna i nie ma z nią w ogóle problemów. Mogę sobie kopiować linki z twojego wątku na swój? Byłoby łatwiej tworzyć koncepcję ogrodu jeśli miałabym inspiracje w jednym miejscu....
Stokrotka kopiuj do woli , ile chcesz
Mam macierzankę, cytrynową i chyba piaskową???? Nie ma z nią problemów, żadnych
Zdjecie z lipca - widac postępy karmnika.
O tu obok lawendy macierzanka chyba piaskowa (?)
cudownie, nie mogę oderwać oczu
Dziekuję za pochwaly dla mojej macierzanki nie wiem jaka to odmiana, kupilam pod nazwą macierzanka (na pewno nie cytrynowa ,.....). iala zielono- białe listki. Zakochalam się tak w niej w czasie kwitnienia, że za późno ją obcięłam. Ciut za bardzo zdrewniala. Mam nadzieję, że wiosną ładnie się zazieleni, jesli nie posadzę taką samą
Monika - mi się szczególnie podobają te odcienie neibieskości i wrzosu na tle zieleni Lawenda w kwadratach to dobre rozwiązanie bo mi się ciągle poklada i zatrzymuje sie na bukszpanach
Anula - kupic macierzankę, koniecznie kupić i posadzić w słońcu Nie wiem jaki jest sposób na karmnik, podlewac, deptać i nasłoneczniać