Nie nadrobię zaległości.. ale lawenda w kwadracie i macierzanka odjęła mi mowę..... tego zdjecia to ja chyba nie widziałam na Forum.... albo przegapiłam, co wydaje się nie możliwe, bo u Ciebie jestem praktycznie na bieżąco.. może często pismo obrazkowe.. ale ..... Twoja osobowosć jest tak samo silna jak ogród.. wiec mus mi tu bywać...
A cytuję sobie nie zdjęcie.... ale zapis poniżej........ bo tym razem skupiłam się na tekście... nic dodać nic ująć..... wykopię, zakopię, przesadzę, wyrzucę ,dokupię...... cała Madżenka....
Uśmiałam się do łez.......
No tak jeden dzień TP mnie odcięła od netu i mam za swoje, 100 postów do przeczytania, ale już wiem wszystko, zdjęcia przed i po świetne, masz fajną wizję i tego się trzymaj, karmnik superaśny
na zdjęciach widać, jak szybko urosły rośliny i jak niesamowicie zmienia się ogród
pozdrawiam
Oj pewnie, że zobaczę. Mówisz, że masz też macierzankę? Przeczytałam, że nie jest tak delikatna i nie ma z nią w ogóle problemów. Mogę sobie kopiować linki z twojego wątku na swój? Byłoby łatwiej tworzyć koncepcję ogrodu jeśli miałabym inspiracje w jednym miejscu....
Stokrotka kopiuj do woli , ile chcesz
Mam macierzankę, cytrynową i chyba piaskową???? Nie ma z nią problemów, żadnych
Zdjecie z lipca - widac postępy karmnika.
O tu obok lawendy macierzanka chyba piaskowa (?)
cudownie, nie mogę oderwać oczu
Dziekuję za pochwaly dla mojej macierzanki nie wiem jaka to odmiana, kupilam pod nazwą macierzanka (na pewno nie cytrynowa ,.....). iala zielono- białe listki. Zakochalam się tak w niej w czasie kwitnienia, że za późno ją obcięłam. Ciut za bardzo zdrewniala. Mam nadzieję, że wiosną ładnie się zazieleni, jesli nie posadzę taką samą
Monika - mi się szczególnie podobają te odcienie neibieskości i wrzosu na tle zieleni Lawenda w kwadratach to dobre rozwiązanie bo mi się ciągle poklada i zatrzymuje sie na bukszpanach
Anula - kupic macierzankę, koniecznie kupić i posadzić w słońcu Nie wiem jaki jest sposób na karmnik, podlewac, deptać i nasłoneczniać
Aniu ASC - mój wulkanie energi i niedościgniony wzorze, zarumieniłam się
Niewulkanik napisał jw.
Jutro lub pojutrze sadzę cebule.. jest tak superaśnie cieplutko.... a dzisiejsze popołudnie/wieczór strajkuje i czytam forum ..... ale chyba wulkan pada i idzie spać..