Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Evchen 11:33, 18 paź 2012

Naładowałam akumulator u Ciebie Jak zawsze
Dziękuję...
trafo 11:37, 18 paź 2012

Witam,
nieustająco podziwiam ogród a i często wracam do zdjęć domu - fascynująca technologia
za Agą - czuję się "pokrzepiona"
Pszczelarnia 14:06, 18 paź 2012

Madżeno, zrób powtórki z obrazków - może być bez słów. Jak ja lubię u Ciebie porządek i różnorodność. Ład i skład.
Mala_Mi 16:49, 18 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

czerwiec 2012

to moje ulubione ...

Iza leko bedzie poprawiana
Rh na nóżce przesunie sie na środek żywopłociku a po obu stronach kulki cisowe tez na nóżkach Stożki cisowe chyba przeniosę ale jeszcze myślę
Za ścianą wodną chyba buka tez wykopię i wkopię graba???

i przecież bambusy pójdą weg

Nie nadrobię zaległości.. ale lawenda w kwadracie i macierzanka odjęła mi mowę..... tego zdjecia to ja chyba nie widziałam na Forum.... albo przegapiłam, co wydaje się nie możliwe, bo u Ciebie jestem praktycznie na bieżąco.. może często pismo obrazkowe.. ale ..... Twoja osobowosć jest tak samo silna jak ogród.. wiec mus mi tu bywać...

A cytuję sobie nie zdjęcie.... ale zapis poniżej........ bo tym razem skupiłam się na tekście... nic dodać nic ująć..... wykopię, zakopię, przesadzę, wyrzucę ,dokupię...... cała Madżenka....
Uśmiałam się do łez.......
JulkAd 17:41, 18 paź 2012

Marzenko, ale tempo narzuciłaś, 10 stron?...pozdrawiam i wracam czytać

wróciłm i...super naładowana jestem dobrą energią i to wszystko przez Twoje zdjęcia metamrfoz...dzięki Marzenko
kasik778 18:28, 18 paź 2012

No tak jeden dzień TP mnie odcięła od netu i mam za swoje, 100 postów do przeczytania, ale już wiem wszystko, zdjęcia przed i po świetne, masz fajną wizję i tego się trzymaj, karmnik superaśny
na zdjęciach widać, jak szybko urosły rośliny i jak niesamowicie zmienia się ogród
pozdrawiam
Madzenka 20:56, 18 paź 2012

irena_milek napisał(a)

Oj pewnie, że zobaczę. Mówisz, że masz też macierzankę? Przeczytałam, że nie jest tak delikatna i nie ma z nią w ogóle problemów. Mogę sobie kopiować linki z twojego wątku na swój? Byłoby łatwiej tworzyć koncepcję ogrodu jeśli miałabym inspiracje w jednym miejscu....

Stokrotka kopiuj do woli , ile chcesz
Mam macierzankę, cytrynową i chyba piaskową???? Nie ma z nią problemów, żadnych
Zdjecie z lipca - widac postępy karmnika.
O tu obok lawendy macierzanka chyba piaskowa (?)

cudownie, nie mogę oderwać oczu

Dziekuję za pochwaly dla mojej macierzanki nie wiem jaka to odmiana, kupilam pod nazwą macierzanka (na pewno nie cytrynowa ,.....). iala zielono- białe listki. Zakochalam się tak w niej w czasie kwitnienia, że za późno ją obcięłam. Ciut za bardzo zdrewniala. Mam nadzieję, że wiosną ładnie się zazieleni, jesli nie posadzę taką samą

Monika - mi się szczególnie podobają te odcienie neibieskości i wrzosu na tle zieleni Lawenda w kwadratach to dobre rozwiązanie bo mi się ciągle poklada i zatrzymuje sie na bukszpanach

Anula - kupic macierzankę, koniecznie kupić i posadzić w słońcu Nie wiem jaki jest sposób na karmnik, podlewac, deptać i nasłoneczniać

Marzenko - nie wiem jaka odmiana macierzanki - listki biało- zielone, chyba piaskowa

Aga - bo po tylku dostaniesz od starszej siostry!!!! Kiedy u Ciebie będzie pięknie???? Jest u cIebie jak piszesz tip top!!!

Madzenka 21:00, 18 paź 2012

Ewa - ładuj akumulatory i mam nadzieję, że nie zabraknie na zrobienie zdjęć

Trafo - a też potrzebujesz pokrzepienia???

Pszczółko - zrobie przed i po w weekend zrobię nową sesje

Aniu ASC - mój wulkanie energi i niedościgniony wzorze, zarumieniłam się

Julka - wystarczy dawać sygnał, że potrzeeba ku pokrzepieniu serc Bede dawać sesje zimą

Kasik - TP powinna I wypłacić odszkodowanie za niepowetowane straty i brak możliwości nadrobienia zaległości
anna_studio 21:17, 18 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Powojnik zakwitł jedynym kwiatem w tym roku

...dobry i...jeden
Mala_Mi 21:18, 18 paź 2012

Aniu ASC - mój wulkanie energi i niedościgniony wzorze, zarumieniłam się

Niewulkanik napisał jw.
Jutro lub pojutrze sadzę cebule.. jest tak superaśnie cieplutko.... a dzisiejsze popołudnie/wieczór strajkuje i czytam forum ..... ale chyba wulkan pada i idzie spać..