Irenko, cieszę się, że zakwitł jeszcze w tym roku
On bardzo obficie kwitnie, zresztą tamte też Myślę, że za rok wszystkie zakwitną i to niejednym kwiatem
Bardzo się cieszę, że Ci się spodobał Wysłałam Ci jeszcze chyba tego
Ten jest wieloletni,mam go po raz pierwszy...nie wiem czy się rozsiewa,ale jedną kępkę już podzieliłam na kilka.Pojedyńczy miałam jednoroczny,też ładnie kwitł {Złoty karzeł}.
Ostatnio jak byłam w Toruniu, weszłam na wieżę ratuszową i z wysoka można zobaczyć to czego nie widać z dołu.
Między dachami starych kamieniczek, ktoś urządził sobie taras, albo takie nieduże patio. Mnie się to bardzo podoba.
I tu taras jaki balkon, widać z niego dach sąsiadującej kamieniczki.
Widok na kościół św. Jana.
Toruńska Starówka z lotu ptaka wygląda ciekawie dawno nie byłam na zegarowej wieży, warto to naprawić, widzę, że wiele kamieniczek jest po renowacji, pięknie
Powiedz mi jak się nazywa ten żółty kwiatek. U mnie kwitną całe lato i końca nie widać, bardzo je polubiłam, bo nie są kłopotliwe. Pozdrawiam.
To jest nachyłek,latem kupiłam kępkę w doniczce,już podzieliłam na 5 części.kwitną przez cały czas,to bylina.
Bogusiu u mnie tak się nachyłek rozsiewa, ze jestem zmuszona bardzo go przerzedzać, ale kal kwitnie to daje tyle blasku mam tylko o pojedynczych płatkach, pięknie wyglądają pełne